Näin korostat hiustesi luonnollisia laineita - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Morphe -20%! Voimassa 26.3 saakka, ainoastaan verkkokaupassa. 

Laineikkaat hiukset? Tässä ovat parhaat vinkit laineikkaiden hiusten hoitoon ja muotoiluun

Laineikkaat hiukset voivat tuntua sekä siunaukselta että kiroukselta. Hyödyt? Hiukset, jotka on helppo muotoilla sekä ilmaviksi kiharoiksi että sileiksi ja suoriksi. Haitat? Pörröisyys, josta ei pääse kunnolla eroon. Mutta! Oikeilla muotoilutuotteilla on mahdollista saada luonnollinen laineikkuus esiin niin, että se tuntuu siltä kuin haluat ja käyttäytyy niin kuin haluat. KICKS opettaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää laineikkaista hiuksista.
3
Jaa

Mitä laineikkaat hiukset oikeastaan tarkoittavat?

Hiukset voidaan jakaa eri hiustyyppeihin, jotka kuvaavat sitä, miltä hiukset tuntuvat ja näyttävät. Usein puhutaan suorista hiuksista, laineikkaista hiuksista, kiharista hiuksista ja korkkiruuvikiharoista. Aaltoilevaa hiustyyppiä, eli hiuksia, jotka eivät ole täysin suorat eivätkä kiharat vaan jotain siltä väliltä, sanotaan usein laineikkaiksi hiuksiksi. Laineikkaita hiuksia on erityyppisiä, kuten hentoja ja sileitä, kähäriä ja erittäin kuivia tai karheita ja paksuja. Oli tyyppi mikä tahansa, laineikkaat hiukset tulevat usein melko helposti pörröisiksi ja tarvitsevat siksi kosteuttavia tuotteita voidakseen hyvin ja näyttääkseen mahdollisimman hyviltä.

Mikä on paras tapa muotoilla laineikkaat hiukset?

Jos sinulla on laineikkaat hiukset, tiedät, että ne elävät mielellään omaa elämäänsä varsinkin, jos et ota tilannetta haltuun muotoilutuotteiden ja muotoiluvälineiden avulla. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta jos haluat päättää itse hiustesi elämästä, tarvitset muotoiluapua päästäksesi maaliin. Laineikkaissa hiuksissa on se hieno puoli, että sinulla on täydellinen perusta luoda ja saada pysymään sekä sileät, suorat pituudet että suuret, ihanat kiharat. Luonnostaan suorissa hiuksissa voi nimittäin olla vaikea saada pysymään kiharoita, ja luonnostaan kiharat hiukset voi olla hankala saada pysymään täysin suorina. Salaisuus, jolla laineikkaat hiukset saa käyttäytymään halutulla tavalla, on käyttää muotoilutuotteita, jotka auttavat saamaan täydellisen kampauksen. Jos haluat suorat ja sileät hiukset, pörröisyyttä vähentävät ja silottavat hoito- ja muotoilutuotteet ovat välttämättömiä, mieluiten käytettynä yhdessä suoristusraudan tai lämpöharjan kanssa. Jos sen sijaan haluat kauniita kiharoita, on käytettävä kiharoita korostavia hoito- ja muotoilutuotteita, mieluiten yhdessä kihartimen tai muotoiluraudan kanssa, jolla saa tehtyä hienoja kiharoja.

Millaisia tuotteita laineikkaisiin hiuksiin kannattaa käyttää?

Jos haluat tuoda esiin luonnollista laineikkuutta, pörröisyyttä vähentävät ja ehkäisevät tuotteet ovat erittäin hyvä valinta, koska luonnolliset laineet näyttävät paljon paremmilta, jos ne ovat sileät ja pehmeät. Laineikkaat ja pörröiset hiukset näyttävät usein kuivilta ja kuluneilta, vaikka asia ei olisi niin. Toinen laineikkaille hiuksille hyvin toimiva tuoteryhmä ovat hoitoainesuihkeet ja hiuksiin jätettävät hoitoaineet, joita ei huuhdella pois, koska ne antavat hiusten kipeästi kaipaamaa kosteutta. Myös silottavilla ja pörröisyyttä vähentävillä muotoiluvoiteilla saa usein aikaan suuren muutoksen, mutta ne voivat tuntua liian raskailta, jos laineikkaat hiukset ovat ohuet. Hiusöljyllä saa hienoa kiiltoa ja hallittua pörröisyyttä varsinkin kuiviin ja valmiiksi muotoiltuihin hiuksiin.

Haluan korostaa hiusteni laineikkuutta, mitä minun pitää tehdä?

On usein haasteellista löytää juuri omille laineikkaille hiuksille sopivia tuotteita. Se voi olla helpommin sanottu kuin tehty, koska laineikkaat hiukset voivat olla ohuet tai paksut ja hyötyvät siksi eri tavoin eri muotoilutuotteista. Esimerkiksi hiuksiin jätettävä hoitoaine on hyvä valinta niille, joilla on ohuet hiukset, sillä hieman paksummalla muotoiluvoiteella voi olla hiuksia latistava vaikutus. Jos sinulla on karheat hiukset, hoitoainesuihke voi puolestaan tuntua liian kesyltä, jotta sillä olisi merkittävää vaikutusta. Tästä huolimatta on olemassa todella kätevä muotoilukeino, joka toimii yleensä kaikenlaisille laineikkaille hiuksille ja korostaa niiden luonnollisia laineita ilman kuluttavia muotoiluvälineitä (jos haluat). Lue lisää!

Kauniiden laineiden viisi yksinkertaista vaihetta

1. Pese hiukset kosteuttavilla ainesosilla, koska laineikkaat hiukset kärsivät usein kosteuden puutteesta. Hemmottele hiuksiasi myös kosteuttavilla hiusnaamioilla säännöllisesti, mieluiten kerran viikossa.

2. Levitä kiharoita korostavaa ja pörröisyyttä vähentävää muotoilutuotetta juuri pestyihin hiuksiisi. Kokeile eri tuotteita, jotta näet, mikä sopii parhaiten hiuksillesi. Anna sitten hiusten kuivua itsestään, kunnes ne ovat noin 80-prosenttisen kuivat. Jos haluat föönata hiuksesi lähes kuiviksi, muista lisätä hiuksiin lämpösuoja ennen kuivaamista.

3. Kun hiukset tuntuvat noin 80-prosenttisen kuivilta, letitä ne kahdelle letille ja kiinnitä pehmeillä hiuslenkeillä. Letit sitovat hiuksesi yhteen ja auttavat luomaan hienoja laineita, joissa on vähemmän pörröisyyttä. Valitse itse, kuinka tiukat letit teet. Mitä tiukemmat letit, sitä tiiviimmät laineet hiuksissa, ja mitä löysemmät letit, sitä suuremmat laineet.

4. Jos haluat hiuksiin lisää runsautta, voit jättää letit tekemättä ja sen sijaan pyörittää ja kiertää hiuksia ja kiinnittää ne korvan korkeudelle (tai hieman korkeammalle) pehmeiden donitsien avulla. Ota mallia Star Wars -elokuvien prinsessa Leiasta, niin olet oikeilla jäljillä. Anna sitten lettien tai hiussykeröiden kuivua itsekseen (tai kuivaa hiustenkuivaajalla) muutaman tunnin ajan tai yön yli.

5. Kun hiukset tuntuvat täysin kuivilta, on aika avata letit tai hiussykeröt. Kampaa hiukset varovasti sormilla halutun näköisiksi ja viimeistele hienot laineet tai ilmavat kiharat kiiltoa antavalla ja pörröisyyttä vähentävällä hiusöljyllä. Ta-daa, kauniita laineita ilman pörröisyyttä ei ole koskaan saanut näin helposti!

3
Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331