Aktiivinen ihonhoito – mitä se on & ja miten se vaikuttaa ihoon? - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Weekend deal! Valikoidut tuotteet –20-30%, voimassa sunnuntaihin asti.

Mitä on aktiivinen ihonhoito? KICKS ottaa selvää

Mitä on aktiivinen ihonhoito? KICKS ottaa selvää

Aktiivinen ihonhoito voi auttaa sinua saamaan hehkuvan, sileän ja nuorekkaan ihon. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja mitkä ainesosat itse asiassa vaikuttavat ihoon? Me vastaamme kaikkiin kysymyksiin.
Jaa

Aktiivinen ihonhoito on käsite, joka on saanut viime vuosina yhä enemmän huomiota. Jos tarkastelet kylpyhuoneen hyllyllä olevia ihonhoitotuotteita, voit nähdä niissä sanoja, kuten retinoli, AHA-happo, C-vitamiini ja niasiiniamidi. Monille nämä käsitteet voivat tuntua vierailta ja hämmentäviltä. Mitä aktiivinen ihonhoito oikein tarkoittaa ja mitkä ainesosat luokitellaan aktiivisiksi? Lisäksi on olemassa tiettyjä aktiivisia ainesosia, jotka toimivat parhaiten silloin, kun niitä ei käytetä yhdessä. KICKS selvittää käsitteet ja esittelee muutamia aktiivisia ainesosia, jotka saavat aikaan upean hehkun, tasaisen ihonsävyn ja nuorekkaamman ihon!

Mitä aktiivinen ihonhoito tarkoittaa?

Aktiivinen ihonhoito on yhteisnimitys ryhmälle ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät aktiivisia ainesosia. Aktiivisia ainesosia voidaan kuvata ihonhoitotuotteissa oleviksi aineiksi, jotka saavat iholla aikaan huomattavia muutoksia. Saatat esimerkiksi huomata juonteiden vähenevän käyttäessäsi tiettyä tuotetta, tai että pigmenttiläiskäsi alkavat hitaasti mutta varmasti vaalentua. Jos tuote sisältää vaikuttavaa ainetta, sen määrä saatetaan ilmoittaa pakkauksessa prosentteina.

Ihonhoidon aktiiviset ainesosat, jotka saavat aikaan muutoksia

Etsitkö tuotetta, joka antaa ihollesi kauniin hehkun? Tai tuotetta, joka tehostaa kollageenin tuotantoa ja vähentää juonteita? Antioksidantit, vitamiinit ja hapot ovat esimerkkejä ihonhoidon aktiivisista ainesosista, joilla voivat saada ihollasi aikaan suuria muutoksia. Seuraavassa esittelemme aktiivisia ainesosia, joita haluat takuulla kokeilla.

C-vitamiini

C-vitamiini on arvostettu ainesosa sekä kosmetologien että ihonhoitofanien keskuudessa. Tämä superainesosa tasoittaa ihonsävyä ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. C-vitamiini soveltuukin hyvin sellaisille, jotka haluavat vähentää pigmenttiläiskiä. Lisäksi C-vitamiini tehostaa kollageenin tuotantoa, minkä ansiosta se säännöllisesti käytettynä vähentää hienoja juonteita.

Hapot

Hapot ovat ryhmä ainesosia, joilla on ansaittu asema aktiivisina ainesosina. Erilaiset hapot vaikuttavat ihoon eri tavoin. Yleisimpiä happoja ovat AHA-happo, BHA-happo ja PHA-happo. AHA-hapolla on kuoriva vaikutus ihoon, mikä auttaa tasoittamaan ihonsävyä ja antaa upean hehkun. On olemassa useita erilaisia aktiivisia AHA-happoja. Yleisimpiä ovat glykolihappo ja maitohappo. BHA-hapoilla on tulehdusta rauhoittava vaikutus, minkä vuoksi se sopii hyvin akneen taipuvaiselle iholle. BHA-hapoista erityisen suosittu on salisyylihappo. PHA-happo sopii herkälle iholle, ja suuremman molekyylikokonsa ansiosta se kuorii ihoa hellävaraisesti.

Retinoli

Retinoli on aktiivisen ihonhoidon tähtituote. Retinoli tunnetaan ennen kaikkea ihoa nuorentavana tuotteena, koska se stimuloi kollageenin tuotantoa tasoittaen hienoja juonteita. Myös akneen taipuvainen iho hyötyy retinolista, koska se tasapainottaa ihon talintuotantoa. Jos ihosi on erittäin herkkä tai kärsit ruusufinnistä, vältä retinolia. Sekä silloin, kun olet raskaana tai imetät.

Niasiiniamidi

Niasiiniamidi on toinen ihonhoidon suosikkituote, joka on viime aikoina saanut ansaittua huomiota. Niasiiniamidi on aktiivinen B-vitamiinin muoto, jolla on osoitettu olevan useita ihoa parantavia ominaisuuksia. Niasiiniamidi vahvistaa ihon suojauskykyä, edistää kosteustasapainoa, häivyttää näkyviä ihohuokosia ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Mitä aktiivisen ihonhoidon aineosia voidaan käyttää yhdessä?

Aktiivisen ihonhoidon ainesosien yhdistämisessä kannattaa olla varovainen – kaikki eivät sovi toistensa kanssa yhteen. Nyt katsomme hieman tarkemmin, mitä ainesosia voi käyttää yhdessä ja minkä ainesosien käyttöä yhdessä kannattaa välttää.

Retinoli + C -vitamiini = oikein

Retinoli ja C-vitamiini ovat kaksi ainesosaa, jotka sopivat erittäin hyvin yhteen. Retinolia käyttäessä kannattaa kuitenkin pitää mielessä aurinkosuoja. Käytä siksi korkeaa SPF-suojakerrointa, joka suojaa ihoa haitallisilta säteiltä päivän aikana.

Retinoli + happo tehostavat toisiaan

Yleinen harhakäsitys on, että happoa ja retinolia ei tulisi käyttää yhdessä. Itse asiassa happo voi tehostaa retinolituotteesi vaikutusta. Jos ihosi on herkkä, sinun kannattaa olla varovainen sekä happoja että retinolia käyttäessäsi – on kuitenkin mahdollista löytää myös sinulle sopivia vaihtoehtoja!

C-vitamiini + AHA-happo = väärin

Kaksi aktiivista ainesosaa, joiden käyttöä yhdessä tulisi välttää, ovat C-vitamiini ja AHA-happo. C-vitamiini on herkkä ainesosa, jonka stabiiliuteen vaikuttavat monet eri tekijät. AHA-happo on yksi tekijöistä, joka voi vaikuttaa PH-arvon vakauteen, mikä tarkoittaa, että se ei imeydy ihoon yhtä tehokkaasti. Molemmat ainesosat myös tehostavat solujen uusiutumista, mikä voi aiheuttaa ihoärsytystä, erityisesti jos ihosi on herkkä C-vitamiinille.

Jaa

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiration/experttips/mita-on-aktiivinen-ihonhoito-kicks-ottaa-selvaa

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024