Opas: Miksi avokadot ovat hyväksi iholle ja hiuksille - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään
Suuri opas: Mikä tekee avokadoista hiusten- ja ihonhoidon superainesosan

Suuri opas: Mikä tekee avokadoista hiusten- ja ihonhoidon superainesosan

Avokadot eivät tee hyvää ainoastaan terveydellesi, vaan tämä vihreä tähti tekee ihmeitä myös hiuksillesi ja ihollesi. KICKS kertoo sinulle kaiken avokadojen hyödyllisyydestä kauneustuotteissa ja miksi ne ansaitsevat paikkansa kylpyhuoneen hyllyllä. Lue lisää!
Jaa

Mikä tekee avokadosta hyvän ainesosan kauneudenhoitotuotteissa?

Levitätkö mielelläsi avokadoa voileivän päälle tai lisäät muutaman palan lounassalaattiin? Onnittelut terveellisestä valinnasta! Avokadot sisältävät nimittäin runsaasti hyödyllisiä omega 3 -rasvoja sekä C-vitamiinia ja E-vitamiinia, joten se on erinomainen ja ravinteikas ainesosa ruokavalioon. Muotisuunnittelija ja entinen poptähti Victoria Beckham on niin vaikuttunut avokadoista, että hän syö niitä oman lausuntonsa mukaan kolme tai neljä kappaletta päivässä. Victoria Beckham uskoo juuri avokadon olevan hänen kauniin ja hyvinvoivan ihonsa salaisuus. Ihosta puheen ollen, tiesitkö, että avokadot ovat sekä terveellinen että trendikäs ainesosa myös kauneudenhoitotuotteissa? Tämä johtuu siitä, että hyödylliset omega 3 -rasvahapot sekä vitamiinit (C-vitamiinin ja E-vitamiinin lisäksi avokadot sisältävät myös runsaasti B6-vitamiinia, D-vitamiinia ja K-vitamiinia) suojaavat hiuksia ja ihoa vapailta radikaaleilta, pehmentävät ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä, kuten hyperpigmentaatiota ja hienoja juonteita. Lisäksi avokadot sisältävät runsaasti antioksidantteja ja niillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Kauneudenhoitotuotteiden ainesosana käytetään usein avokadoöljyä.

Mitä avokadoöljy on?

Avokadoöljy uutetaan avokadoista ja se on öljyä, joka sisältää runsaasti antioksidantteja, jolla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus ja joka voi pehmentää sekä hiuksia että ihoa. Sen lisäksi, että se auttaa ihoa ja hiuksia sekä saamaan että ylläpitämään kosteutta, se myös suojaa niitä vapaita radikaaleja vastaan, mikä voi torjua varhaisen ikääntymisen merkkejä, kuten hyperpigmentaatioita ja hienoja juonteita. Koska avokadoöljyllä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, tämä ainesosa on hyvä valinta herkälle iholle, jolla on taipumusta ekseemaan tai akneen.

Miksi avokadoöljy on hyväksi hiuksille

Koska avokado sisältää runsaasti hyödyllisiä rasvoja ja sillä on pehmentäviä ominaisuuksia, se on täydellinen ainesosa hiustenhoitorutiiniisi, varsinkin jos sinulla on kuivat hiukset, jotka muuttuvat usein pörröisiksi ja kuiviksi. Avokadoöljyn avulla hiuksista tulee pehmeämmät, samalla kun ne saavat korjaavan ja vahvistavan tehohoidon. Tutkimukset ovat jopa osoittaneet, että avokadoöljyn sisältämät mineraalit voivat auttaa sinetöimään karvatuppien soluja, mikä voi ehkäistä hiusten ennenaikaista katkeilua. Hiustenhoitotuotteissa avokadoöljy on kiitollinen ainesosa, koska se imeytyy nopeasti hiuksiin tuntumatta tahmealta ja auttaa säilyttämään hiusten kosteuden. Itse asiassa avokadoöljyllä on kyky imeytyä hiuksen sisään ja kosteuttaa perusteellisesti sen sijaan, että se jäisi hiuksen pinnalle ja saisi siten aikaan pelkästään peittävän vaikutuksen. Tuloksena on hiukset, jotka tuntuvat kosteutetuilta ja vähemmän pörröisiltä, sisältä ja ulkoa. Koska avokadoöljy on koostumukseltaan hieman kevyempää, se sopii yleensä kaikille hiustyypeille, myös ohuemmille hiuksille, ja se asettuu helposti hiusten päälle ilman, että ne tuntuvat rasvaisilta ja raskailta. Kiharatukkaisille avokadoöljy on erityisen hyvä valinta, koska se on ilmiömäinen kosteuttamaan ja pehmentämään kuivia ja hauraita kiharoita. Avokadoöljy voi myös lievittää herkkää ja ärtynyttä hiuspohjaa ja ehkäistä hilsettä. Tuloksena – hiustyypistä riippumatta – on kosteutettu hius, joka tuntuu vahvemmalta, pehmeämmältä ja kosteutetulta, samalla kun hiukset saavat terveellisen kiillon ja hiuspohja tasapainottuu.

Miksi avokadoöljy on hyväksi hiuksille

 • Pehmeämmät ja vähemmän pörröiset hiukset
 • Korjaa ja vahvistaa hiuksia
 • Voi auttaa sulkemaan karvatupen soluja, mikä voi ehkäistä hiusten ennenaikaista katkeilua
 • Auttaa sekä kosteuttamaan hiuksia syvältä että säilyttämään niiden kosteuden
 • Kevyt koostumus ei latista hiusta ja sopii siten kaikille hiustyypeille
 • Voi lievittää herkkää, kuivaa ja ärtynyttä hiuspohjaa sekä ehkäistä hilsettä

Avokadoa sisältävät hiustuotteet

Miksi avokadoöljy on hyväksi iholle?

Ihonhoitotuotteissa avokadoöljyllä on monia hienoja etuja, myös ihon omassa kollageenituotannossa. Öljy sisältää myös runsaasti antioksidantteja, joilla on suojaava vaikutus vapaita radikaaleja ja muita ulkoisia tekijöitä vastaan, jotka voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja ryppyjä. Avokadoöljyllä voi olla myös tehostava vaikutus ihon solujen uusiutumiseen ja ne voivat tarjota helpotusta kuiville, kutiseville ihoalueille. Pehmentävä ja kosteuttava öljy voi myös auttaa säilyttämään ihon kosteuden ja estämään sen haihtumisen. Jos sinulla on herkkä iho, jolla on taipumusta ekseemaan tai akneen, avokadoöljy voi olla hyvä vaihtoehto, koska sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia eikä se myöskään tuki ihohuokosia.

Avokadoöljyn hyödyt ihonhoidossa

 • Pehmentää ja kosteuttaa
 • Tehostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja solujen uusiutumista
 • Öljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja sillä on suojaava vaikutus vapaita radikaaleja vastaan, mikä voi torjua ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja hyperpigmentaatiota
 • Lievittää ihon kuivuutta ja kutinaa
 • Auttaa säilyttämään ihon kosteuden ja ehkäisee myös kosteuden haihtumista
 • Voidaan käyttää kaikille ihotyypeille
 • Öljyllä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, joten se on hyvä valinta herkälle iholle, jossa on aknea ja/tai ekseema
 • Kevyt nestemäinen koostumus, joka ei tuki huokosia

Avokadoa sisältävät ihonhoitotuotteet

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024