Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Tekokynnet ja pidennykset

33 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Tekokynsillä saat välittömästi pitkät, kauniit kynnet – kynsienpidennys vain minuuteissa! Tekokynnet ovat hyvä vaihtoehto, kun et halua tai sinulla ei ole aikaa tavallisen kynsilakan käyttöön. Ne voivat tulla kyseeseen myös silloin, jos sinulla on helposti katkeilevat ja liuskoittuvat kynnet. Tekokynsiä on saatavilla eri värisinä ja muotoisina, ja voit muotoilla niitä oman makusi mukaan. Valitse klassiset punaiset kynnet, ranskalainen manikyyri tai muulla tavalla kauniisti koristellut kynnet. Tekokynnet kiinnitetään omaan kynteen kynsiliimalla tai tarralla. KICKSin valikoimista löydät kaikki vaihtoehdot sekä hellävaraiset kynsilakanpoistoaineet tekokynsille.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331