Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Olemme koonneet tänne anti-ageing-tuotteita miehille. Hyvä puhdistusaine ja kasvovoide ovat tärkeitä, jotta iho pysyisi hyvässä kunnossa. Noin 30 ikävuoden jälkeen silmien ympärillä alkaa näkyä hienoja juonteita ja iho saattaa näyttää harmaalta ja väsyneeltä. Silmänympärysvoide auttaa häivyttämään näkyviä ryppyjä ja juonteita samalla kun se kosteuttaa ihoa ja ehkäisee tummia silmänalusia. Miesten anti-ageing-kasvovoide kosteuttaa ja pehmentää ihoa, tekee sen kimmoisaksi ja antaa uutta hehkua. 

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331