Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Kerran tai pari viikossa voit käyttää erityisesti miehen iholle suunniteltua kuorintaa tai kasvonaamiota. Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, jolloin iho näyttää kirkkaalta ja raikkaalta. Kuorinta auttaa ehkäisemään ihokarvojen kasvamista sisäänpäin. On suositeltavaa käyttää kasvonaamiota ihon kuorinnan jälkeen, kun ihohuokoset ovat avoimet ja iho on puhdistettu syvältä. Naamioita ja kuorintatuotteita on saatavalla eri ihotyypeille. Ota yhteyttä! Jos haluat apua omalle ihotyypillesi sopivien hoitotuotteiden valintaan, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Pätevät ihoterapeuttimme antavat mielellään ohjeita ja neuvoja.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331