Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Viime vuosien aikana parrankasvattamisesta on tullut yhä tavallisempaa. Jos haluat kauniin ja viimeistellyn parran tai hoidetut viikset, tarvitaan hieman vaivannäköä ja hyviä hoitotuotteita. Valitse viiksien pituus ja malli oman parrankasvusi ja kasvojesi muodon mukaan. Jos kamppailet eri suuntiin kasvavien partakarvojen kanssa, voit hyvin käyttää niiden kesyttämiseen viiksivahaa.
Parta- ja viiksituotteiden valikoimassamme on kaikkea mitä tarvitset oman persoonallisen tyylisi ylläpitämiseen. Monet, jotka aloittavat parrankasvatuksen, luovuttavat muutaman viikon jälkeen ärtyneen ihon ja kutinan vuoksi. Oikeilla hoitotuotteilla ja säännöllisellä partaöljyn käytöllä voidaan välttää ihoärsytys ja saavuttaa hyvä parrankasvu.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331