Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Hoidettu parta on useimpien mielestä hyvännäköinen. Kun hoidat säännöllisesti partaasi KICKS-parranhoitotuotteilla, voit näyttää tyylikkäältä ja huolitellulta joka päivä. Tästä kategoriasta löydät kaikki parranhoitotuotteet, oli valintasi sitten sileä leuka, pitkä parta tai jotain siltä väliltä.
Heti parranajon jälkeen iho on usein ärtynyt. Aftershave tai partavesi supistaa ihohuokosia, rauhoittaa ihoa ja hoitaa punoitusta ja pieniä haavaumia. Voit valita viilentävän aftershave-tuotteen. Tarjolla on myös runsaasti raikkaita tuoksuvaihtoehtoja, joista löytyy sopiva jokaiselle miehelle iästä ja elämäntyylistä riippumatta. Partaöljy vähentää kutiamisen riskiä ja antaa parralle kaunista kiiltoa. Kosteusvoide tai -emulsio sopii hyvin käytettäväksi parranajon jälkeen. Se ehkäisee ihon kuivumista, jota tapahtuu usein parranajon yhteydessä.
Täältä löydät kaikki suosittujen tuotemerkkien parranhoitotuotteet partageeleistä ja -vaahdoista höyliin, aftershave-tuotteisiin ja partaöljyihin.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331