Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt saat ilmaisen toimituksen!

Parrasta on tärkeää pitää huolta. Käytä säännöllisesti partaöljyä, etenkin jos olet antanut parran kasvaa jo muutaman sentin pituiseksi. Partaöljy helpottaa parran ja viiksien hoitoa, koska se kosteuttaa ja ravitsee ja ehkäisee ihon ärsytystä ja kutinaa. Partaöljyn etuihin kuuluu myös sen antibakteerinen vaikutus. Sen ansiosta se ehkäisee ja poistaa mahdollisia sieniä ja muita mikro-organismeja, joita joskus saattaa pesiytyä pitkään ja tiiviiseen partakasvustoon.
Kasvojen pesun jälkeen hierotaan muutama pisara öljyä partaan. Käytä partaöljyä myös parran muotoiluun. Muista hieroa se hyvin partaan ja sen alla olevaan ihoon. Täältä löydät valikoimamme öljyjä, jotka pehmentävät partakarvoja ja antavat parralle tervettä kiiltoa.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331