Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Kiinnitä hiukset helposti ja kauniisti hiuslenkillä! Täältä löydät hiuslenkit, jotka säilyttävät joustavuutensa kuukaudesta toiseen. Vaikka sinulla olisi paksu poninhäntä, tarjolla on niin joustavia hiuslenkkejä, ettei kampauksen tekeminen ole ongelma. Jos tarvitset lisätukea, voit aina käyttää kahta tai jopa useampaa hiuslenkkiä. Joskus tavallinen, yksinkertainen musta hiuslenkki on paikallaan, mutta usein pieni värillinen yksityiskohta, kuten hiuskoriste, kruunaa asun. Miksi et valitsisi vaatteisiisi ja tyyliisi sopivaa kaunista kampausta?
Olitpa lähdössä juhliin tai juoksulenkille rantaan, Kicksin valikoimassa on hiuslenkkejä kaikenlaisiin tilanteisiin. Niiden ansiosta hiukset pysyvät ojennuksessa.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331