Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Kun kiharrat hiuksia tai föönaat ne suoraksi, muotovaahto antaa tukea ja tekee hiuksista helposti muotoiltavat. Levitä muotovaahtoa kosteisiin hiuksiin ja muotoile sitten haluamasi malli. Voit valita sopivan vaihtoehdon lukemattomista muotovaahdoista, joilla on erilaisia ominaisuuksia. Osa muotovaahdoista antaa upeaa kiiltoa ja tekee hiukset silkinsileiksi, kun taas toiset luovat maksimaalista volyymiä. Useimmat muotovaahdot sisältävät myös hyvää tekeviä mineraaleja ja öljyjä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia. Kun hiukset ovat täysin kuivat, kiinnitä kampauksesi hiuskiinteellä, niin se kestää kauniina pidempään. Älä levitä muotovaahtoa kosteisiin hiuksiin ja anna niiden kuivua itsestään, sillä tällöin hiukset näyttävät helposti jäykiltä ja epäluonnollisilta.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331