Kuivashampoo: näin saat raikkaat hiukset nopeasti - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Kuivashampoot

53 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

Mitä on kuivashampoo?

Heräsitkö hiukset ikävän latteina? Tuntuvatko hiukset yhtäkkiä rasvaisilta ja kaikkea muuta kuin vastapestyiltä? Haluatko lisätä nopeasti hieman uutta ja tuoretta volyymiä? Kuivashampoo on ratkaisu tähän tilanteeseen. Tämä kaikkivoipa - ja hädässä olevan pelastaja - saa hiuksiin uutta täyteläisyyttä, puhdistaa rasvaiset ja likaiset hiusjuuret ja tuo hiuksiin raikkaamman tunnun. Kuivashampoiden ja perinteisten shampoiden välillä on monia eroja. Kuivashampoo levitetään kuiville, jo muotoilluille hiuksille, kun taas tavallinen shampoo levitetään märkiin hiuksiin ja huuhdellaan sitten pois. Kuivashampoo ei myöskään pese hiuksia puhtaiksi samoin kuin perinteinen shampoo. Aloitetaanpa alusta!

Kuinka kuivashampoo toimii?

Jos et ehdi pestä hiuksia tavalliseen tapaan tarvitset treenin jälkeen hiuksiin pikaisen raikastuksen, kuivashampoo on itsestäänselvä ja näppärä valinta. Kuivashampoo sisältämät ainesosat imevät päänahkaan kertynyttä rasvaa ja likaa, jotka saavat hiukset tuntumaan ja näyttämään rasvaisilta, likaisilta ja elottomilta. Kuivashampoo on yleensä suihkemuodossa, mutta toisinaan myös vaahtona tai jauheena. Kun levität kuivashampoota, se imee ylimääräisen öljyn ja lian päänahasta, yleensä alkoholin tai riisi- tai maissitärkkelyksen avulla, jolloin hiukset tuntuvat ja näyttävät välittömästi puhtaammilta. Alkoholi tai tärkkelys myös kohottaa hiusjuuria tilapäisesti ja tekee niistä kuivemman tuntuiset, jolloin hiuksiin tulee uutta pöyheyttä ja volyymiä.

Näin käytät kuivashampoota parhaiten

Kuivashampoon käytössä on vaikea epäonnistua, koska se hyvin yksinkertaista. Silti on muutamia hyviä vinkkejä, joiden avulla kuivashampoosi toimii vielä paremmin.

Levitä oikein

Kuivashampoo tulee levittää vain hiusten juurille, ei hiusten pituuksille. Lue aina pullon takaosassa olevat ohjeet ja noudata niitä. Jos ostit kuivashampoota suihkeena, kannattaa ensin ravistaa pulloa kunnolla. Pidä sitten suutin noin 10-20 senttimetrin päässä päänahasta ja suihkuta. Älä pelästy, jos päänahka muuttuu yhtäkkiä valkoiseksi, vaikutus laskeutuu nopeasti tai voit hieroa valkoisen, jauhemaisen aineen pois sormenpäilläsi. Jatka suihkuttelua ja hieromista, kunnes kaikki hiukset tuntuvat raikkaammilta ja/tai tuntuvat pöyheämmiltä.

Muista hiustesi väri

Vaikka useimpien kuivashampoiden ei pitäisi jättää valkoista, jauhepölyä päänahkaan, mutta kaikki eivät suinkaan muutu täysin näkymättömiksi käytön jälkeen. Epätoivottu valkoinen jauhepöly on useimmiten helppo hieroa pois, mutta jos hiuksesi ovat tummat tai punaiset, kannattaa hankkia kuivashampoota, joka on erityisesti kehitetty tummille tai punaisille hiuksille. Ne on rikastettu sopivilla väripigmenteillä, minkä ansiosta ne sulautuvat helpommin hiuksiin jättämättä niihin valkoista vivahdetta.

Älä unohda pestä hiuksiasi joskus myös ”oikeasti”

Vaikka kuivashampoo onkin nopea ja tervetullut ratkaisu, kun et halua tai voi pestä hiuksiasi, on tärkeää, että peset hiuksesi säännöllisesti tavallisella shampoolla. Kuivashampoo, toisin kuin tavallinen shampoo, ei todellisuudessa puhdista päänahkaa, vaikka se tuntuisi siltä. Sen sijaan lika, rasva ja muotoiluainejäämät jäävät edelleen päänahkaan, mikä voi aiheuttaa kutinaa ja/tai hiuspohjan herkistymistä. Tavallinen shampoo puhdistaa lian ja rasvan lisäksi hiuspohjasta myös muotoiluainejäämät, bakteerit ja sienikasvuston, mitä kuivashampoo ei tee. Tavallinen shampoo voi myös kosteuttaa hiuksiasi, mistä kuivashampoo ei myöskään selviydy. Jos korvaat oikean hiuspesun kuivashampoolla liian usein, hiukset voivat alkaa tuntua erityisen kuivilta ja karheilta. Sopivasti on paras! Kuivashampoiden lisäksi KICKSiltä löydät laajan valikoiman shampoita, hoitoaineita, suolavesisuihkeita, lämpösuojia ja hiusöljyjä

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024