Korean beauty – kaikki korealaisesta kosmetiikasta! - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

K-Beauty

329 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

Mitä korealaiset kosmetiikkatuotteet ovat?

Korealainen kosmetiikka, josta käytetään usein nimitystä k-beauty, tarkoittaa Etelä-Koreasta peräisin olevia ihonhoitotuotteita. Etelä-Korea on pieni, pinta-alaltaan Suomen Lapin kokoinen tasavalta. Sitä on jo muutaman vuoden ajan pidetty ihonhoitomaailman vaikutusvaltaisimpana paikkana, kun on kyse huipputeknisistä ja uraauurtavista koostumuksista sekä – erityisesti – täysin uusista kauneustuotteista. Eteläkorealaiset esimerkiksi keksivät BB-voiteen hienouden jo vuonna 1985, kun taas Ruotsissa ensimmäinen BB-voide tuli markkinoille vasta vuonna 2011. Nopeasti saavutetun suosion myötä markkinoille tuli lisää eteläkorealaisia kauneuskeksintöjä suurella menestyksellä. Näihin kuuluivat esimerkiksi mehiläismyrkkyä sisältävät ihonhoitotuotteet, kangasnaamiot, cushion foundation ‑meikkivoiteet ja CC-voiteet. Ja tämä oli vasta alkua.

Minkä takia k-beauty on niin ainutlaatuista?

Korealainen kauneus on suurta, myös Etelä-Koreassa. Kauneustuotteet ovat itse asiassa Etelä-Korean kolmanneksi suurin vientituote, mikä tarkoittaa sitä, että maassa käytetään paljon rahaa tutkimukseen, tehtaisiin ja valmistukseen. Tämä puolestaan merkitsee sitä, että uusia ainesosia ja tuoteinnovaatioita on helpompi kehittää ja hinnat voidaan silti pitää kohtuullisina. Meille pohjoismaalaisille eteläkorealaisten kauneustuotteiden sisältö voi tuntua eksoottiselta, sillä ainesosaluetteloissa mainitaan usein koivunmahla, etanan erite ja pakurikääpä. Ne itse asiassa sopivat erittäin hyvin ihonhoitoon, sillä esimerkiksi koivunmahla ja pakurikääpä sisältävät runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, ja ne sekä kosteuttavat syvältä että tasoittavat ihon sävyä. Etanan erite puolestaan sisältää proteiineja, elastiinia, hyaluronihappoa ja erilaisia peptidejä, jotka voivat edistää ihon luonnollista solujen uusiutumista.

Miksi minä käyttäisin korealaisia kosmetiikkaa?

Korealaiset kauneustuotteet ovat perusteellisesti tutkittuja, tehokkaita ja korkealaatuisia, ja niillä voi olla ihoosi merkittävä vaikutus hieman edullisempaan hintaan. Eteläkorealaisten käyttämät ainesosat ovat tehokkaita, mutta samalla myös hellävaraisia iholle. Toisin sanoen voit saada loistavia tuloksia ilman vahvoja happoja tai muita tuotteita, jotka voivat ärsyttää ihoasi. Toinen korealaisiin kauneustuotteisiin liittyvä etu on se, että voit, mutta sinun ei tarvitse, käyttää saman merkin tuotteita. Päinvastoin, voit mainiosti käyttää eri valmistajien tuotteita ja räätälöidä itse ihonhoitosi.

Osta korealaista kosmetiikkaa KICKSin verkkokaupasta

Heräsikö uteliaisuutesi ja haluaisit kokeilla k-beautya? KICKSistä voit ostaa kaikkea kosteuttavista esansseista ja hehkua antavista BB-voiteista syväpuhdistaviin kangasnaamioihin esimerkiksi tuotemerkeiltä COSRX, Skin Treat, Benton ja BeautyAct. Osta seuraava korealainen kauneustuotteesi verkkokaupastamme osoitteesta kicks.fi tai myymälöistämme.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024