Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kicks.fi täyttää 3 vuotta! Bestsellerit -25%, voimassa vain osoitteessa kicks.fi 04.10 asti.

K-Beauty

43 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

K-Beauty on lyhennys termistä Korean Beauty, ja sitä käytetään usein puhuttaessa aihepiireistä kuten korealainen ihonhoito ja korealainen kosmetiikka. Korealainen ihonhoitorutiini on erityisen tunnettu monivaiheisuudestaan: Etelä-Koreassa käytetään päivittäin keskimäärin 10-17 eri kauneudenhoitotuotetta. Ihonhoitotuotteet kuten sheetmaskit, essencet ja hoitonesteet ovat ydintuotteita korealaisessa kauneudenhoidossa.

Halutessasi ostaa korealaista kosmetiikkaa netistä, tutustu KICKS-verkkokaupan K-Beauty tuotekategoriaan – nettikauppamme tuotevalikoimasta löydät korealaiset brändit ja tuotemerkit kuten Blithe, Benton, Cremorlab ja Starskin. Myös KICKS Beautyn omasta tuotevalikoimasta löydät korealaisen trendin mukaiset sheetmaskit ja peef off -naamion.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331