Kasvojenhoitotarvikkeet & kasvorullat – säteilevän ihon salaisuus - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Kasvojenhoitotarvikkeet & Kasvorullat

23 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

Kasvojenhoitotarvikkeet & kasvorullat: hyvinvointia sinulle ja ihollesi

Kasvorullavalikoima on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Nykyään mikään ihonhoitorutiini ei ole täydellinen ilman kasvorullaa, gua sha -kiveä tai dermarolleria. KICKSiltä löydät monia erilaisia kasvojenhoitotarvikkeita, joiden avulla saat raikkaan hehkun, lisäät ihon kimmoisuutta ja vähennät näkyviä aknearpia. Lisäksi kasvorullat hillitsevät turvotusta, ja kiinalainen gua sha -käsittely voi ajan mittaan vähentää hienojen juonteiden näkyvyyttä.

Vinkki! Haluatko tietää, miten voit maksimoida kasvojenhoitotarvikkeiden, kuten kasvorullien ja gua sha -kiven tehon? Lue oppaamme täältä!

Korosta ihon hehkua kivestä valmistetulla kasvorullalla

Jade, ruusukvartsi ja opaliitti. Eri kivilajeista valmistetuista kasvorullista on tullut monien ihonhoitorutiinin suosikkituote. Ymmärrämme kyllä miksi! Kasvorulla stimuloi verenkiertoa ja antaa iholle tervettä hehkua. Lisäksi se auttaa vähentämään turvotusta tehostamalla kasvojen imusolmukkeisiin kertyneen nesteen kiertoa. Kasvorulla sopii siksi mainiosti käytettäväksi aamulla silmien alla, sillä sinne kertyy paljon nestettä. Voit laittaa kasvorullan jääkaappiin edellisenä iltana saadaksesi aikaan erityisen viilentävän vaikutuksen. Kasvorullaa on saatavana eri kivimateriaaleista valmistettuna. Suosituimmat vaihtoehdot ovat jade, ruusukvartsi ja opaliitti. Mutta mitä eroa niillä oikeastaan on? Jaderulla on vihreä kivi, ja se on kompaktimpi kuin esimerkiksi ruusukvartsi, joka on huokoisempi materiaali. Jaden sanotaan auttavan rentoutumaan ja rauhoittavan ihoa. Ruusukvartsin sanotaan viilentävän ihoa.

Gua sha: kotihoito, joka lisää ihon kimmoisuutta ja joustavuutta

Gua sha on tuhansia vuosia vanha kiinalainen hoitomenetelmä. Se vahvistaa erityisesti ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Käsittelyssä käytetään usein ruusukvartsista tai jadesta valmistettua kiveä, jota kasvorullasta poiketen vedetään kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvojen eri osissa. Gua shan avulla voit helposti ja kätevästi tehdä kotona kasvohoidon, joka takaa ajan mittaan upeat tulokset. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja lymfajärjestelmää, mikä antaa iholle kauniin hehkun. Lisäksi kasvot saavat luonnollisen contour-efektin. Säännöllinen käyttö vaikuttaa myös hienoihin juonteisiin tehden niistä vähemmän erottuvat.

Hoida aknearpia ja suurentuneita ihohuokosia dermarollerilla

Onko sinulla ongelmaiho, ja etsit keinoa päästä eroon aknearvista ja suurentuneista ihohuokosista? Siinä tapauksessa ratkaisu voi olla dermarolleri! Dermarolleri koostuu pienistä mikroneuloista, jotka muodostavat iholle hellävaroen mikroskooppisen pieniä reikiä rullauksen aikana. Tavallisista haavoista poiketen neulanreiät aiheuttavat kuitenkin hallitun vaurion. Hoidon tulokset syntyvät reikien paranemisprosessin aikana. Kun iho vaurioituu ja sitä korjataan, kollageenin tuotanto vilkastuu, mikä vähentää hienojen juonteiden, aknearpien, pigmenttimuutosten ja suurentuneiden ihohuokosten näkyvyyttä. Ihosta tulee tasaisempi, kiinteämpi ja kauniin heleä. KICKSiltä löydät laajan valikoiman kasvojenhoitotuotteita, kuten silmänympärysvoiteita, yövoiteita, kasvoöljyjä, päivävoiteita ja kasvovesiä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti