Aurinkosuoja hiuksille: näin suojaat & pidät huolta hiuksistasi - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vain tänään! –20% yli 60 euron ostoksista koodilla JUNE20. Voimassa jäsenille ja jäseneksi liittyville, ainoastaan verkkokaupassa.

Aurinkosuoja hiuksille: näin suojaat & pidät huolta hiuksistasi

Aurinkosuoja hiuksille: näin suojaat & pidät huolta hiuksistasi

Mikäli olet viettänyt pitkiä aikoja ihanassa, mutta vahingollisessa auringonpaisteessa, hiukset saattavat tuntua karheilta ja kuivilta. Opastamme, miten suojaat hiuksesi auringon säteilyltä.
1
Jaa

Liiallinen auringon säteily vahingoittaa niin ihoa kuin hiuksia, jos niitä ei suojaa kunnolla. Vastoin yleistä käsitystä auringon aiheuttamat haitat eivät kohdistu pelkästään kesään, vaikka niin usein kuvitellaan. Säteily on voimakasta vielä aurinkoisina syys- sekä kevätpäivinä. Vaikka talvella aurinko usein loistaa poissaolollaan, hiusten suojaaminen auringolta on suositeltavaa kirkkaina ja lumisina päivinä. Kerromme, miten voit nauttia auringonsäteistä vahingoittamatta hiuksiasi.

Miksi kannattaa käyttää hiusten aurinkosuojaa?

Aurinko on yksi monista tekijöistä, jotka rasittavat hiusta. Sen UV-säteily on paholainen, joka vahingoittaa hiuksia pitkällä aikavälillä tekemällä niistä kuivat ja kiillottomat. Tämän lisäksi UV-säteily vaalentaa nopeasti hiuksia, joten aurinkosuoja (SPF) estää tehokkaasti hiusten vahingoittumisen luomalla hiukseen säteilyltä suojaavan muurin.

3 hiusten aurinkosuojatuotetta ja miten niitä käytetään

Markkinoilla on lukuisia hiuksille tarkoitettuja aurinkosuojatuotteita. Autamme löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen sekä opastamme miten sitä käytetään, jotta saat aurinkosuojasta kaiken hyödyn irti!

UV-säteiltä suojaava shampoo

Mikset aloittaisi hiusten suojaamisen jo suihkussa? UV-säteiltä suojaava shampoo syväpuhdistaa hiuksesi sekä samanaikaisesti suojaa ne auringon säteilyltä. Kannattaa valita juuri sinun hiustarpeisiisi soveltuva hiustenpesuaine, joka puhdistaa hiuspohjaa jättämättä hiuksia kuivan tuntuisiksi. UV-säteiltä suojaavaa shampoota käytetään kuten tavallistakin shampoota. Hiukset kastellaan ensin vedellä, minkä jälkeen shampoo levitetään hiuksiin sekä hiuspohjaan.

Hiuksille tarkoitettu SPF-suihke

Hiuksille tarkoitettu aurinkosuojasuihke tai SPF-suihke on täydellinen lisä treenikassiin tai mukaan rannalle. Suihke pitää hiukset suojattuna koko päivän ajan, sillä se mahdollistaa nopean ja helpon levityksen kaikkialle hiuksiin. Aurinkosuojan teho pysyy hiuksissa kaksi tuntia, minkä jälkeen tuotetta pitää lisätä. Parhaimman vaikutuksen varmistamiseksi suihkauta kauttaaltaan sekä hiuksiin, että hiuspohjaan.

SPF-ominaisuudet sisältävä hiustenhoitoaine

Haluatko suojata hiuksesi auringolta pitäen ne samalla kosteutettuina? Siinä tapauksessa SPF-ominaisuuden sisältävät hiustenhoitotuotteet ovat täydellinen valinta sinulle! Kuten tavallinenkin hiustenhoitoaine, SPF-ominaisuuden sisältävä tuote kosteuttaa kutreja, jotka usein kärsivät auringon säteilystä. SPF-omaisuuksia sisältävää hiustenhoitoainetta voi käyttää tavallisen hiustenhoitorutiinin yhteydessä shampoopesun jälkeen tai valita takkujen selvittämiseksi hoitoainesuihkeen vastaailla ominaisuuksilla.

Mikä on paras aurinkosuoja hiuksille?

Joskus voi olla haastavaa löytää omiin tarpeisiin sopivat tuotteet, vaikka markkinoilla on runsaasti aurinkosuojaa sisältäviä hiustuotteita. Etsiessä oikeanlaista hiuksille tarkoitettua UV-suojaa, paras tapa on tarkastella ensin omaa hiustyyppiä sekä omia tarpeita. Mikäli vietät päivää rannalla, kannattaa hankkia SPF-suihke, jota on helppo lisätä päivän mittaan. Jos taas hiuksesi ovat kuivat ja kaipaavat lisää huolenpitoa, voi kosteuttava UV-suojan sisältävä shampoo olla hyvä valinta. KICKS tarjoaa monenlaisiin tarpeisiin sekä kaikille hiustyypeille soveltuvan laajan valikoiman hiustuotteita.

Hiustuotteita aurinkosuojalla

1
Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024