Hair slugging hiuksille: näin se tehdään! - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus
Hair slugging – KICKS kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä trendikkäästä hiustenhoitoniksistä

Hair slugging – KICKS kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä trendikkäästä hiustenhoitoniksistä

Ihon sluggingista on tullut ilmiö kaikkialla maailmassa, ja se tekee sadoista tuhansista poskista erityisen pehmeitä. Kuuminta myös hiustenhoidossa juuri nyt on hair slugging -menetelmä, joka tekee hiuksistasi todella pehmeät ja terveet nukkuessasi.
2
Jaa

Mitä on hair slugging?

Skin slugging tai slugging on ihonhoitotrendi, jonka tarkoituksena on varmistaa, että kosteus pysyy kasvoillasi yön aikana haihtumatta. Kun levität ihollesi vaseliinia tai petrolatumia iltarutiinisi viimeisenä vaiheena, iholle muodostuu suojakerros, jonka ansiosta kosteus pysyy kasvoilla eikä haihdu pois. Nyt sluggingia on alettu käyttää myös hiuksissa, ja siitä käytetään nimeä hair slugging. Onhan selvää, että myös hiuksesi voivat paremmin niiden saadessa ylimääräisen annoksen kosteutta!
Hair sluggingissa ravitsevaa hiusöljyä levitetään hiuksiin juuri ennen nukkumaanmenoa ja sen annetaan vaikuttaa yöllä. Pujottamalla hiussukan hiustesi päälle varmistat, että hiusöljyn ravitsevat ainesosat pääsevät tunkeutumaan syvälle hiuksiin. Kun heräät aamulla, hiuksesi ovat todella pehmeät ja kiiltävät ja ne ovat myös saaneet hyödyllisen annoksen ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia. Win-win!

Hair slugging kolmella helpolla vaiheella

Jos haluat ehkäistä hiusten kuivumista ja pörröisyyttä ja tehdä hiuksista upean pehmeät ja kiiltävät, hair slugging on siihen todella hyvä menetelmä. Tarvitset vain ravitsevan hiusöljyn, scrunchien eli hiusdonitsin ja hiussukan. Hair sluggingin tehokkain elementti on juuri hiussukka, joka toimii tavallisessa sluggingissa käytetyn vaseliinin tavoin.

 • Harjaa hiuksesi ja levitä sitten ravitsevaa hiusöljyä hiusten pituuksiin. Voit levittää öljyä runsaasti, jotta hiuksesi saavat erityisen tehokasta hoitoa ja ravintoa nukkuessasi.
 • Kokoa hiuksesi sitten hiussukkaan, ja käytä mieluiten erityisen pehmeää sukkaa. Jos sinulla on vaikeuksia saada hiuksesi sukkaan, yritä ensin kiertää ne pehmeäksi palloksi ja pujottaa sitten sukka hiusten päälle. Jos sinulla on todella paksut hiukset, voit käyttää kahta sukkaa.
 • Kiinnitä sukka scrunchiella, niin se pysyy paikallaan koko yön. Mitä pehmeämpi scrunchie, sitä parempi: näin hiuksesi eivät taitu. Aamulla herätessäsi hiuksesi tuntuvat upean silkkisiltä ja ovat saaneet kauniin kiillon. Voit huuhdella öljyn pois tai jättää sen hiuksiin, valinta on sinun!
2
Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331