Herkkä päänahka? KICKS listaa tuotteet, jotka auttavat - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Muista kirjautua sisään nähdäksesi henkilökohtaiset tarjouksesi!

Herkkä päänahka? Tässä tuotteita, jotka auttavat

Herkkä päänahka? Tässä tuotteita, jotka auttavat

Ärtynyt, poltteleva ja kutiseva – siltä herkkä päänahka voi tuntua, jos olet käyttänyt vääriä hiustenhoitotuotteita. Älä silti murehdi! On tuotteita, jotka toimivat myös sinulle. KICKS listaa hiustuotteet, jotka sopivat erinomaisesti herkälle hiuspohjalle.
Jaa

Jos päänahka on hyvin herkkä, voi olla vaikea löytää hiustuotteita, jotka ovat tehokkaita ärsyttämättä. Syväpuhdistustuotteet poistavat tehokkaasti päänahkaan kertyneet epäpuhtaudet – mutta ne voivat myös kuivattaa herkkää päänahkaa. Väärät hiustenhoitotuotteet voivat aiheuttaa päänahkaan arkuutta, kirvelyä ja pahimmassa tapauksessa jopa haavoja. Älä silti murehdi! Jos sinulla on herkkä päänahka, on tuotteita, jotka sopivat myös sinulle – on vain valittava oikeat. KICKS listaa hellävaraisia hiustuotteita, joita herkinkin päänahka sietää.

Mistä herkkä päänahka johtuu?

Herkälle päänahalle voi olla monia syitä, eikä siksi ole selvää vastausta siihen, miksi joillakin ihmisillä on yliherkkä päänahka. Se voi johtua sairaudesta ja stressistä. On myös yleistä, että päänahka herkistyy, kun lämpötila muuttuu kuumasta kylmään. Monet kokevat ongelmia päänahassaan, kun ulkolämpötila alkaa laskea. Lämpöä tuottavilla käsittelyvälineillä voi myös olla negatiivinen vaikutus päänahkaan.

Kuivashampoo herkälle päänahalle

Kuivashampoo on todellinen pelastaja hätätilanteissa, kun hiukset kaipaavat virkistystä pesujen välissä tai kun likaisista hiuksista pitää päästä eroon ennen juhlia tai tärkeää työtapaamista. Kuivasampoon päätehtävänä on poistaa hiuspohjan luonnolliset öljyt, ja näin ollen sillä voi olla hiuspohjaa kuivaava vaikutus, mikä ei ole suotavaa herkälle hiuspohjalle. Jos sinulla on herkkä hiuspohja, pitää löytää sellaisia kuivashampoita, jotka sisältävät hellävaraisia ja kosteuttavia ainesosia.

Shampoo herkälle hiuspohjalle

Onko sinulla ärtynyt hiuspohja? Sitten voi olla aika tarkistaa, mitä shampoota käytät. Vääränlainen shampoo voi kuivattaa hiuspohjaa. Jos sinulla on herkkä päänahka, sinun pitää käyttää miedoista ainesosista valmistettua shampoota, joka tarjoaa runsaasti kosteutta ja ravintoa.

Hiusnaamio herkälle hiuspohjalle

Mikä on parasta, mitä voit antaa herkälle hiuspohjalle? Tietysti rauhoittava ja kosteuttava hiusnaamio! Hiusnaamio ei ainoastaan tee hiuksista erityisen kiiltäviä, vaan oikein levitettynä se voi myös rauhoittaa kihelmöivää päänahkaa. Jos naamion koostumus on paksu, vältä sen levittämistä päänahkaan, sillä se voi tukkia päänahan ihohuokoset. Levitä se lähelle juuria ja pitkin hiuksia, jotta se ravitsee sekä päänahkaa että hiuksia.

Hiusvaha herkälle päänahalle

Hiusvaha on loistava tuote, kun haluat saada aikaan upean kampauksen, mutta toimiiko se herkälle hiuspohjalle? Vastaus on: kyllä sopii! Mutta on tärkeää käyttää oikeanlaista tuotetta. Vältä hiusvahaa, joka ei ole komedogeeninen, eli sellaista, joka ei tukipäänahan ihohuokosia. Valitse sen sijaan hiusvaha, jonka lempeät ainesosat tuovat ravinteita hiuspohjaasi.

Jaa

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/asiantuntijavinkit/herkka-paanahka-tassa-tuotteita-jotka-auttavat

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024