Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

CLUB DEAL! -20% hiustuotteista. 

Kysymyksiä & vastauksia hopeashampoosta

KICKS vastaa kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin hopeashampoosta. Miten sitä tulisi käyttää parhaan tuloksen saavuttamiseksi, ja tuleeko väristä hyvä, vaikka hiukset ovat käsittelemättömät? Me kerromme sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää!

Hopeashampoolla on oma paikkansa kylpyhuoneen kaapissa, kun halutaan päästä eroon oransseista, messinginvärisistä ja keltaisista sävyistä hiuksissa. Hopeashampoo lisää värjäämättömiin ja käsiteltyihin hiuksiin kylmiä sävyjä ja neutraloi lämpimän keltaisia ja oransseja sävyjä violetin pigmentin ansiosta. Toisin sanoen hopeashampoo on täydellinen valinta, kun haluat raikastaa hiusväriä kampaamokäyntien välillä. Mutta miten saavutat kampaamomaisen lopputuloksen kotioloissa? KICKS vastaa yleisimpiin hopeashampoota koskeviin kysymyksiin!

Kuinka käytän hopeashampoota?

– Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hiukset tulee pestä tavallisella shampoolla ennen hopeashampoon käyttöä. Muussa tapauksessa on vaarana, että hopeashampoo toimii pesuaineen tavoin poistaen hiuksista lian ja rasvan eikä lainkaan sävytä hiuksia. Valitse juuri sinun hiustyypillesi sopiva hopeashampoo saavuttaaksesi parhaan tuloksen. Saatavilla on hopeashampoita, jotka kosteuttavat tehokkaasti kuivia hiuksia tai tekevät latteista ja elottomista hiuksista tuuheammat.

Kuinka kauan hopeashampoon pitäisi antaa vaikuttaa hiuksissa?

– Tässä pätee ilmaisu vähemmän on enemmän. Erilaisten hopeashampoiden vaikutusajat poikkeavat toisistaan, mutta mitä pidempään shampoon antaa vaikuttaa, sitä vaaleammat hiuksista tulee. Jos et halua, että violetit pigmentit tulevat näkyviin, älä anna shampoon vaikuttaa yli 3–5 minuuttia. Tarkista käyttämäsi hopeashampoon pakkauksesta suositeltu vaikutusaika. Näin voit olla varma, että tuotteen vaikutusaika on riittävän pitkä.

Hiukseni ovat kuivat – voinko silti käyttää hopeashampoota?

– Nykyiset hopeashampoot ovat niin kehittyneitä, että ne soveltuvat myös kuiville hiuksille. Kannattaa käyttää hopeashampoota, joka sisältää kosteuttavia ainesosia. Jos hiuksesi ovat erittäin kuivat, voit levittää hiuksiisi naamion hopeashampoon käytön jälkeen. Hiusnaamio korjaa hiuksiasi syvältä ja tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeät.

Voinko käyttää hopeashampoota, jos hiukseni ovat ruskeat?

– Yleinen harhakäsitys on, että hopeashampoota voivat käyttää vain ne, joilla on vaaleat ja hopeanväriset hiukset, mutta itse asiassa hopeashampoota voivat käyttää myös brunetit. Ruskeahiuksiset haluavat usein neutraloida hiusten keltaisuutta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi voit käyttää erityisesti bruneteille suunniteltua hopeashampoota.

Kuinka usein voin käyttää hopeashampoota?

– Nyrkkisääntö on, että voit käyttää hopeashampoota 1–2 kertaa viikossa, hiustyypistä ja lähtökohdasta riippuen. Jos keltaisia ja oransseja pigmenttejä neutraloidaan liian usein, hiukset voivat saada tummemman, violetin sävyn. Jos haluat välttää tätä, käytä hopeashampoota säästeliäästi. Voit sekoittaa hopeashampoota ja tavallista shampoota keskenään saadaksesi aikaan hillitymmän sävyn.

Toimiiko hopeashampoo, jos hiukseni ovat värjäämättömät?

– Yksinkertainen vastaus on kyllä – mutta saatat huomata, että violetti pigmentti ei kirkasta hiuksiasi yhtä hyvin kuin käsiteltyjä hiuksia. Käsitellyt hiukset ovat nimittäin huokoisemmat, minkä vuoksi violetti pigmentti tarttuu niihin paremmin. Jos hiuksesi ovat värjäämättömät, voit antaa tuotteen vaikuttaa hieman pidempään saadaksesi aikaan viileämmän sävyn.

Hiukseni ovat punaiset – voinko käyttää hopeashampoota?

– Hopeashampoo lisää kylmiä sävyjä värjättyihin ja käsiteltyihin hiuksiin – väristä riippumatta. Jos hiuksesi ovat punaiset, ja niissä on lämpimän oransseja, messinginvärisiä tai keltaisia sävyjä ja haluat tehdä sävystä viileämmän, hopeashampoo sopii sinulle täydellisesti. Eikä sinun tarvitse pelätä, että hopeashampoosi saa punaisen värin haalistumaan. Violetti väri neutraloi vain keltaisen ja oranssin, mutta punaisten sävyjen neutraloimiseksi sinun tulee käyttää vihreää hopeashampoota.

Lue lisää