Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Mikä hiustyyppi sinulla on?

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä hiukset näyttävät. Kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi ja -laatu ovat muutamia niistä. Löydä omalle hiustyypillesi parhaiten sopivat tuotteet avullamme.

Normaalit hiukset
Normaalit hiukset ovat terveet ja vahvat ja niiden päät ovat ehjiä ja terveitä. Hiuspohja ei ole rasvoittuva, kuiva tai herkkä. 

Värjäys: Normaalit hiukset voi värjätä, vaalentaa tai permanentata ongelmitta. 
Hiusten hoito: Käytä mietoja ja hoitavia tuotteita, jotka pitävät hiukset terveinä eivätkä kuivata tai tee hiuksista raskaita. Panosta tehohoitoihin muutaman kerran kuukaudessa. 
Muotoilu: Käytä hiusten haaroittumista ehkäisevää seerumia. Jos hiukset ovat kiharat, käytä kiharoita korostavaa voidetta. Jos hiukset ovat suorat tai niitä suoristetaan usein, käytä silottavaa voidetta tai kiiltosuihketta. 

Kuivat hiukset 
Kuivat hiukset voivat olla ohuet tai paksut. Niissä ei ole kimmoisuutta ja ne ovat hauraat ja pörröiset. Latvat ovat usein haarautuvia. 

Värjäys: Sävyte antaa hiuksille kiiltoa ja on värjäystä hellävaraisempi vaihtoehto. Vaalennus tai permanentti kuivattaa kuivia hiuksia entisestään.
Hiusten hoito: Valitse runsaasti kosteuttava shampoo ja hoitoaine ja käytä tehohoitoa viikoittain. Käytä hiuksiin jätettäviä tuotteita, joita ei huuhdota pois. Hiero hiuspohjaa usein, sillä se vapauttaa hiusten luonnollisia öljyjä myös pituuksiin. 
Muotoilu: Kuivat hiukset kannattaa kuivata hiustenkuivaajalla ja pyöreällä harjalla, joka silottaa pörröisyyttä ja lisää kiiltoa. 

Rasvoittuvat hiukset
Rasvoittuvia hiuksia pestään monesti liian usein, mikä johtaa kuivumiseen. Hiuspohja tuntuu likaiselta nopeasti ja hilse-ongelmia voi esiintyä. Rasvoittuvien hiusten pesurutiiniin on kiinnitettävä erityistä huomiota. 

Värjäys: Hiusten käsittely voi olla hyvästä, sillä se kuivattaa hiuksia. Värjäys, vaalennus, raidat ja permanentit tuovat hiuksiin ryhtiä ja tuuheutta. 
Hiusten hoito: Rasvoittuvia hiuksia ei pidä pestä liian usein. Se kuivattaa hiuspohjaa, mikä saa talintuotannon kiihtymään entisestään. Käytä mietoa shampoota ja hoitoainetta ja huuhdo hiukset haaleassa vedessä. Kuivashampoo auttaa pidentämään pesuväliä ja antaa hiuksille tuuheutta. 
Muotoilu: Älä käytä hiuspohjaan vahvoja muotoilutuotteita. 

Eri hiustyyppien yhdistelmä 
Yhdistelmähiustyyppi on rasvoittuva tyvestä, mutta latvat ovat kuivat ja haaroittuvat. 

Värjäys: Värjäys, sävyte ja raidat toimivat hyvin, sillä hiukset ovat usein rasvoittuvat hiuspohjan läheltä. 
Hiusten hoito: Käytä mietoa shampoota ja hoitoainetta, jotka eivät kuivata hiuksia. Käytä tehohoitoa vain latvoihin, sillä vain siellä tarvitaan kosteutusta ja ravitsemusta. Täydennä hiuksiin jätettävällä hoitoaineella tai seerumilla tarpeen mukaan. Käytä sianharjaksista valmistettua harjaa ja levitä hiusten luonnollisia öljyjä hiuspohjasta latvoihin. 
Muotoilu: Käytä hoitavia ja kiiltoa lisääviä muotoilutuotteita, kuten kiiltosuihketta.

Ohuet hiukset 
Hiukset ovat ohuita ja tuntuvat pehmeiltä. Hiuslakankin kanssa hiukset ovat latteat ja päänmyötäiset. Ohuiden hiusten kannattaa antaa kuivua luonnollisesti, sillä ohuet hiukset ovat herkät ja vaurioituvat helposti hiustenkuivaajalla kuivaamisesta.

Värjäys: Värjäyksellä voi luoda illuusion paksummista hiuksista. Älä valitse liian tummaa sävyä, sillä hiuspohja voi paistaa läpi. Raidat saavat myös hiukset näyttämään vahvemmilta. 
Hiusten hoito: Valitse tuuheuttava shampoo ja hoitoaine, jotka sisältävät hiuksia vahvistavia proteiineja. 
Muotoilu: Käytä tuuheuttavia ja vahvistavia tuotteita, jotka kuitenkin säilyttävät hiusten joustavuuden, kuten muotoiluvaahtoa ja hiuslakkaa. Kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla pää ylösalaisin, niin saat enemmän runsautta. 

Paksut hiukset 
Paksuja hiuksia ei usein ole erityisen paljon, vaan yksittäiset hiukset ovat vain erittäin paksuja. Paksut hiukset ovat usein vahvoja eivätkä katkea helposti.

Värjäys: Paksut hiukset voi värjätä tai vaalentaa ongelmitta. 
Hiusten hoito: Käytä voiteita ja seerumeja, jotka kosteuttavat ja ravitsevat. Käytä myös tehohoitoja. 
Muotoilu: Vaha toimii hyvin paksuihin hiuksiin, sillä se painaa hiuksia ja tasoittaa niitä. Levitä latvoihin tai ohuelti päällimmäisiin hiuksiin luomaan kiiltoa.

Suorat hiukset 
Suorat hiukset ovat tavallinen hiuslaatu. Suorat hiukset ovat usein tasaiset ja raskaat, ja niitä on usein vaikea muotoilla liukkautensa vuoksi.

Värjäys: Liian suuret kontrastit raidoissa voivat saada hiukset näyttämään raidallisilta. Valitse mieluummin hieman omaa väriäsi tummemmat raidat.
Hiusten hoito: Käytä tehohoitoja ja hiuksiin jätettäviä tuotteita. 
Muotoilu: Seerumi antaa kiiltoa ja pitää hiukset pehmeinä, mutta ei tee niistä pörröisiä. Käytä tuuheutta lisäävää muotoiluvaahtoa, kun kuivaat hiuksia hiustenkuivaajalla. 

Kiharat hiukset 
Tunnusmerkit: Laineilevat tai kiharat hiukset ovat usein paksut ja tuuheat. Niistä tulee helposti pörröiset, kuivat ja kiillottomat. 

Värjäys: Käytä mietoa sävytettä, joka ei kuivata hiuksia. 
Hiusten hoito: Kiharat hiukset ovat luonnostaan hauraat ja kuivat. Käytä kosteuttavia ainesosia sisältävää shampoota ja hoitoainetta, jotka tekevät suortuvista joustavia ja kimmoisia. Käytä tehohoitoa viikottain. 
Muotoilu: Kohota kiharoita hiustenkuivaajan diffuusorilla. Käytä kosteuttavia tuotteita, jotka eivät latista hiuksia. Hiuksiin jätettävät muotoilevat ja kiiltoa lisäävät tuotteet ovat omiaan kiharoille. 

Vinkki! Käytä aina lämmöltä suojaavia tuotteita kun käytät hiustenkuivaajaa ja muotoilet hiuksia.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331