Normaali iho - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Normaali iho

Normaali iho on yleensä kaikkein ongelmattomin, tuntuu pehmeältä eikä ole kumpaakaan, rasvainen eikä kuiva. Ihohuokoset ovat useimmiten pieniä ja iho pysyy tasapainossa vuoden ympäri.
Jaa

Normaali iho on yleensä kaikkein ongelmattomin, tuntuu pehmeältä eikä ole kumpaakaan, rasvainen eikä kuiva. Ihohuokoset ovat useimmiten pieniä ja iho pysyy tasapainossa vuoden ympäri.

Jos sinulla on normaali ihotyyppi ilman näkyviä ongelmia, se voi johtaa ihonhoidon laiminlyömiseen. Vaikka ihossasi ei vaivaisikaan sinua mikään, se vaatii silti kosteutusta ja suojausta, erityisesti UV-säteiltä. Kaikki ihotyypit tarvitsevat päivittäistä hoitoa pysyäkseen raikkaina, kimmoisina ja säilyttääkseen elastisuutensa.

HOITO

Kuten minkä tahansa tyyppinen iho, normaali iho vaatii sekä kosteutta että suojausta. Mitä paremmin huolehdit ihostasi nyt, sitä parempana se pysyy kun ikäännyt. Kannattaakin panostaa kokonaisvaltaiseen, päivittäiseen ihonhoitorutiiniin, joka muuttuu vuoden aikojen mukana. Pidä huolta, että puhdistat ihon miedolla puhdistustuotteella, kosteutat aamuin illoin, ja mieluiten täydennät hoitorutiinisi kuorinnalla ja hyvällä seerumilla. Älä unohda myöskään päivittäistä UV-suojaa! Hyvä kasvonaamio kerran viikossa tekee ihmeitä ihon kirkkauden säilyttämiseksi ja silottaa ihon pintaa.

Suosittua ihonhoitoa

Jaa
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024