Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Pelasta kuivat hiukset hiusöljyllä!

Tuntuvatko hiukset kuivilta, kuluneilta, pörröisiltä ja kiillottomilta? Hiusöljyllä voi saada aikaan suuren muutoksen nopeasti. Sen lisäksi, että se antaa hiuksille tarvittavaa kosteutusta, se silottaa myös pörröisyyttä ja antaa kauniin kiillon. Haluatko pelastaa kuivat hiuksesi hiusöljyllä? Jatka lukemista!

Mikä on hiusöljyn juju?

Hiusöljy on monitaiteilija, joka on todella ansainnut paikkansa hiustenhoidossa. Kosteuden ja kiillon antamisen lisäksi hiusöljy voi auttaa ehkäisemään latvojen haaroittumista, vähentämään pörröisyyttä ja vahvistamaan hiuksia. Se voi myös muodostaa lämpösuojan ja suojata jonkin verran UV-valolta. Hiusöljyä voi levittää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin – tai molempiin. Jos käytät hiusöljyä kosteisiin hiuksiin, ne on helpompi selvittää, ja jos laitat hiusöljyä kuiviin hiuksiin, sillä on heti kiiltoa antava ja pehmentävä vaikutus. Hiusöljyä levitetään pääsääntöisesti hiusten pituuksiin, mutta on myös öljyjä, jotka voivat tehdä ihmeitä kuivalle ja herkälle hiuspohjalle. Lue hiusöljyssä olevat ohjeet ja noudata niitä parhaan vaikutuksen saamiseksi.

Hiukseni ovat todella kuivat, voiko hiusöljy muuttaa tilannetta?

Ehdottomasti! Hiusöljyn levittäminen kuiviin hiuksiin saa aikaan suuren muutoksen nopeasti, sillä hiusten uloin kerros imee ravitsevat öljyt hetkessä. Myös pörröisyys vähenee tehokkaasti, ja samalla hiuksesi saavat uutta (ja todennäköisesti erittäin tervetullutta) kiiltoa. Hiuksesi voivat tuntua kuivilta useista syistä. Olet ehkä värjännyt ja/tai vaalentanut hiuksiasi tai ehkä tykkäät muotoilla niitä usein lämpimällä muotoiluraudalla. Oli syy mikä tahansa, hiukset tuntuvat kuivilta ja elottomilta, koska niiden uloin kerros on vaurioitunut. Tässä tilanteessa kannattaa ottaa käyttöön hiusöljy. Hiusöljyt pystyvät nimittäin palauttamaan hiusten kosteustasapainon, ja niiden vahvistavan vaikutuksen ansiosta hiusten uloin kerros sekä tuntuu että näyttää nopeasti paremmalta. Mutta! Jos hiuksesi ovat hyvin kuivat, voi tuntua houkuttelevalta idealta levittää hiusöljyä todella runsaasti. Maltti on kuitenkin valttia, sillä hieman liian suuri annos hiusöljyä saattaa vain latistaa hiuksia ja saada ne sekä tuntumaan että näyttämään tahmeilta.

Miten hiusöljyä käytetään kuiviin hiuksiin?

Hiusöljyä voi levittää sekä kuiviin että märkiin hiuksiin. Huomaat kuitenkin nopeamman pehmentävän ja pörröisyyttä vähentävän vaikutuksen, jos levität hiusöljyä kuiviin hiuksiin. Joitain hiusöljyjä voi käyttää muotoilun viimeisenä vaiheena tai tehokkaana hiusnaamiona – tai molempina. Anna vaikuttaa muutama tunti tai yön yli. Lue hiusöljystä ohjeet, miten sitä tulee käyttää optimaalisen lopputuloksen saamiseksi.

Mikä öljy on paras kuiville hiuksille?

Öljyjen välillä on eroja. Jotkin öljyt ovat jähmeämpiä ja sopivat paremmin paksuille ja karkeille hiuksille, kun taas kevyemmät öljyt ovat pääsääntöisesti hieman parempi valinta ohuille hiuksille. Pidä siksi hiustyyppisi mielessä, kun valitset uutta hiusöljyä. Varma valinta on hiusöljy, jonka kerrotaan sopivan nimenomaan kuiville hiuksille, joten lue pakkaus huolellisesti. Jos mielessäsi on tiettyjä ainesosia, esimerkiksi arganöljy, kookosöljy, jojobaöljy ja manteliöljy ovat hyviä valintoja kuiville hiuksille.

Myös hiuspohjani tuntuu kuivalta. Voinko levittää siihen hiusöljyä?

Aivan kuten kasvosi, myös hiuspohjasi tarvitsee kosteutta voidakseen hyvin. Jotkin hiusöljyt soveltuvat hyvin myös päänahalle, toiset taas toimivat huonommin. Tarkista hiusöljyn etiketistä, sanotaanko siinä mitään päänahan hoidosta. Riippumatta siitä, onko hiusöljy tarkoitettu hiuspohjalle vai ei, hyvä vinkki on levittää hiusöljyä päänahkaan illalla, ainakin ensimmäisellä kokeilukerralla. Silloin näet, miten öljy vaikuttaa, ja saat siirrettyä todennäköisesti välttämättömän hiusten pesun aamuun. Hiuspohjasi voi paremmin, kun se saa nukkua yön hiusöljyn kanssa.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331