Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Chocolate glazed donut nails: Näin teet Hailey Bieberin uusimman trendimanikyyrin

Hailey Bieberin glazed donut nails -manikyyri on valloittanut meidät myrskyn lailla. Nyt hän on päivittänyt manikyyrin vielä kuumempaan vaihtoehtoon – chocolate glazed donut nails! KICKS näyttää, kuinka syksyn kuumin manikyyri tehdään itse.

Millaiset ovat Chocolate glazed donut nails -kynnet?

Kuten alkuperäiset glazed donut nails -kynnet, joita Hailey Bieber käytti Met-gaalassa viime keväänä ja jotka valloittivat sosiaalisen median myrskyn lailla, uusi trendimanikyyri chocolate glazed donut nails -manikyyri on helmiäishohtoinen manikyyri, jonka pitäisi tuoda mieleen kiiltäväpintaiset ja kuorrutetut munkit – erityisesti suklaamunkit. Nam! KICKS näyttää, kuinka voit helposti tehdä itse chocolate glazed donut nails -manikyyrin. Tarvitset vain kaksi yhteensopivaa kynsilakkaa, joissa on erilaiset pinnat, sekä päällyslakan. Lue lisää!

Aloita puhtailla ja suojatuilla kynsillä

Chocolate glazed donut nails -manikyyrisi on vielä parempi ja kauniimpi, jos olet huolellinen pohjatyössä ja teet kynsillesi hyvän pohjan. Varmista siksi, että kynnet ovat ennen kaikkea kuivat ja puhtaat eikä niissä ole vanhoja kynsilakan jäämiä. Aloita poistamalla vanha lakka kynsilakanpoistoaineella ja pese sitten kynnet haalealla vedellä ja saippualla. Muotoile kynnet haluttuun muotoon kynsiviilalla.

Aika luoda Chocolate glazed donut nails -kynnet!

Tässä näytämme muutamia erilaisia muunnelmia suosituista chocolate glazed donut nails -manikyyristä. Tarvitset vain ruskeita tai tummanpunaisia sävyjä, jotka sopivat värinsä puolesta yhteen, sekä ei helmiäishohtoisena että helmiäishohtoisena.

 • Aloita lakkaamalla kynnet kynsilakalla, joka ei ole helmiäishohtoinen. Anna kuivua. Levitä sitten päälle hohtavaa kynsilakkaa. Anna kuivua uudelleen, mieluiten vähintään kolme minuuttia.
 • Toista jokaiseen kynteen ja anna kuivua kunnolla. Täydellistä! Nyt kynnet ovat valmiit kiiltävään pintalakkaan, joka lisää kiiltoa ja auttaa chocolate glazed donut nails -kynsiäsi kestämään vielä pidempään.
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331