Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Juhlakampaus 2 minuutissa

Miltä kuulostaisi elegantti juhlakampaus, joka valmistuu silmänräpäyksessä? KICKSin hiusstylisti näyttää askel askeleelta, miten loihdit kauniin juhlakampauksen vaivattomasti vain kahdessa minuutissa!

Vaihe 1 – Anna hiuksillesi tekstuuria
Valmistele hiukset kuivashampoolla tai suolavesisuihkeella, joka lujittaa hiuksia ja antaa niille tekstuuria. Tämä myös tekee hiuksista helpommin työstettävät, ja tekee kampauksestasi kestävämmän.

Vaihe 2 – Kerää hiukset ponnarille ylös
Kerää hiukset ponnarille ylös. Käytä läpinäkyvää tai hiuksiesi väristä hiuslenkkiä.

Vaihe 3 – Tee toinen ponnari
Tee ponnarin alaosaan toinen ponnari, ja kiinnitä se hiusten päälle, jotka putoavat ylemmästä ponnarista.

Vaihe 4 – Tee silmukka
Työnnä kaksi sormea alemman ponnarin läpi, ja kierrä hiukset ympäri niin, että se luo silmukan. Vedä ylempi ponnari silmukan läpi. Sen jälkeen vedä ponnarista ja kampauksen kierretystä osasta, jotta saat kauniin muodon ja irtohiukset piilotettua.

Vaihe 5 – Kiinnitä hiuslakalla
Kiinnitä kampaus hiuslakalla ja poista pörröisyyttä käsillä. Valitse kiiltoa lisäävä spray eleganttia lookkia varten, ja kuivempi spray jos suosit kuivempaa, beach hair -lopputulosta. Mikäli haluat vahvistaa kiiltoa tai kuivaa lopputulosta entistä enemmän, viimeistele kampaus kiiltosuihkeella tai kevyellä kuivashampoolla.

Vaihe 6 – Harjaa irtonaiset hiukset taakse
On sekä kaunista että trendikästä jättää muutamat hiussuortuvat roikkumaan vapaasti. Harjaa kevyesti pehmeällä hiusharjalla kampauksen vastaiseen suuntaan. Kerää harjaamasi hiussuortuvat ja kiinnitä ne hiuslakalla.

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331