Kauniit hiukset hiuspohjan hieronnalla! – KICKS - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

KICKS opastaa: Näin saat paksummat ja hyvinvoivat hiukset hiuspohjan hieronnalla

Hiuspohjan hieronta poistaa lian ja muotoilutuotejäämät hiuspohjasta stimuloiden ja elvyttäen samalla karvatuppia. Tuloksena ovat paksummat, kauniimmat ja hyvinvoivat hiukset. KICKS auttaa sinua tekemään tehokkaan hiuspohjan hieronnan!
1
Jaa

Millainen on hiuspohjan tai päänahan hieronta?

Kauniiden ja terveiden hiusten perusta on aina hyvinvoiva hiuspohja. Tiesitkö, että hiuspohja voi olla täynnä muotoilutuotejäämiä ja muuta likaa, vaikka olisit pessyt hiuksesi aivan äskettäin? Monetkaan hiusshampoot eivät pysty puhdistamaan päänahkaa perusteellisesti, minkä seurauksena sekä hiuspohja että karvatupet voivat olla likakerroksen peitossa. Nämä epäpuhtaudet voivat saada hiuspohjan kutisemaan ja ärtymään sekä estää hiuksiasi kasvamasta vahvoiksi ja terveiksi. Hiuspohjan hieronta auttaa suurelta osin poistamaan tällaisen lian ja stimuloi samalla myös verenkiertoa, mikä puolestaan virkistää karvatuppia ja tehostaa niiden toimintaa. Kun hiuspohjasi on täysin puhdas liasta ja muotoilutuotteiden jäämistä, myös hiustenhoito- ja muotoilutuotteesi pääsevät imeytymään ja vaikuttamaan paremmin. Samalla se auttaa myös hiustuppia tuottamaan pitkiä ja terveitä hiuksia. Tuloksena on huomattavasti terveempi hiuspohja sekä terveemmät, paksummat ja kauniimmat hiukset. Lähimmästä KICKSin myymälästä ja verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, joilla teet miellyttävän hiuspohjan hieronnan. Meiltä voit myös ostaa runsaasti muita hiustuotteita, kuten hiusharjoja ja kampoja, hiustenhoitotuotteita, ammattimaisia hiustenhoitotuotteita, hiusten muotoilutuotteita sekä erilaisia hiusten muotoiluvälineitä. Tervetuloa shoppailemaan tuotteet hiuspohjan hierontaan sekä muut kauneussuosikit meiltä KICKSiltä!

Miksi hiuspohjan tai päänahan hieronta on hyödyllinen?

Jos hiuspohjasi ei ole tasapainossa, sitä eivät ole myöskään hiuksesi: tämän seurauksena hiuksesi voivat tuntua kuivilta, huonokuntoisilta ja sotkuisilta ja päänahkasi saattaa kutista. Tasapainon palauttamiseksi on tärkeää puhdistaa hiuspohja ja hieroa sitä säännöllisesti, mikä auttaa poistamaan muotoilutuotteiden jäämät ja muun lian sekä tehostaa verenkiertoa. Kun hiuspohjasi on puhdistettu perusteellisesti ja sen verenkierto on vilkastunut, karvatuppien on paljon helpompi tuottaa terveitä ja pitkiä hiuksia. Myös hiustenhoito- ja muotoilutuotteet pääsevät tällöin paremmin vaikuttamaan, jolloin saat helpommin haluamasi tulokset ja olet askeleen lähempänä unelmiesi hiuksia. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä: hiuspohjan hieronta suihkussa on mukava ja rentouttava hetki, joka vähentää stressiä ennen kiireistä päivää tai sen jälkeen.

Onko hiuspohjan hieronta todella toimiva menetelmä?

Jos mietit, auttaako hiuspohjan hieronta lievittämään stressiä tai edistääkö se hiuspohjan terveyttä, vastaus on ilman muuta kyllä. Hiuspohjan hieronta auttaa myös puhdistamaan ja tasapainottamaan päänahkaa, mikä lievittää kuivumisesta johtuvaa ärsytystä ja epämiellyttävää tunnetta. Voiko hiuspohjan hieronta sitten todella auttaa karvatuppia tuottamaan terveempiä hiuksia ja edistää yleisellä tasolla hiusten kasvamista? Esimerkiksi Japanissa ja Yhdysvalloissa tehdyt tutkimukset osoittavat, että säännöllinen hieronta useiden kuukausien ajan voi todellakin tehdä hiuksista runsaammat.

● Hiuspohjan hieronta edistää päänahan terveyttä, auttaa palauttamaan hiuspohjan tasapainon ja helpottaa kutisevaa tunnetta.
● Hiuspohjan hieronnalla on sekä kehoa että mieltä rentouttava positiivinen vaikutus.
● Hiuspohjan hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja auttaa karvatuppia tuottamaan terveitä hiuksia, mikä tekee hiuksista runsaammat ja terveemmät.
● Hieronta auttaa puhdistamaan päänahan liasta ja muotoilutuotejäämistä, jolloin myös hiustenhoitotuotteesi pääsevät vaikuttamaan tehokkaammin.

Kuinka hiuspohjan hieronta tehdään?

Helpoin tapa on tehdä se suihkussa hiustenpesun yhteydessä. Voit myös hemmotella itseäsi hiuspohjan hieronnalla, vaikka hiuksesi olisivat kuivat ja sinulla on vain muutama minuutti aikaa, vaikkapa lukiessasi tätä tekstiä! Muista kuitenkin, että jos hierot päänahkaasi kuivana, varsinkin jos se on entuudestaan kuiva tai kutiseva, voi alkaa kutista vieläkin enemmän ja hartioillesi saattaa hieroessasi putoilla kuivia ihohiutaleita. Jos sinulla on hieman rasvaisempi hiuspohja, hiuspohjan hieronta hiusten ollessa kuivat voi lisätä rasvaista tunnetta.

Näin teet hiuspohjan hieronnan!

Voit käyttää joko joustavaa hierontaharjaa, joka on kehitetty erityisesti hiuspohjan hierontaan, tai tehdä hieronnan sormin.

Vaihe 1: Hiero riittävän voimakkaasti

Käytitpä hierontaharjaa tai sormenpäitäsi, on tärkeää, että kohdistat hiuspohjaan riittävästi painetta. Hieronnan ei tule vahingoittaa päänahkaa tai sattua, mutta sen ei myöskään tulisi tuntua liian pehmeältä. Hiero hiuspohjaa harjalla tai sormillasi rauhallisin, järjestelmällisin ja pyörivin liikkein.

Vaihe 2: Ole perusteellinen

Jotta hieronta olisi mahdollisimman onnistunut ja tehokas ja kohdistuisi tasaisesti koko hiuspohjaan, hiero koko päänahka. Jos sinulla on erityisiä ongelma-alueita, voit keskittyä niihin hieman enemmän. Kuinka kauan hiuspohjaa tulee hieroa? Mitä pidempään hierot, sitä tehokkaammin se vaikuttaa hiusjuuriin ja auttaa lievittämään stressiä. Pyri kuitenkin hieromaan hiuspohjaa vähintään viiden minuutin ajan.

Vaihe 3: Tehosta hieronnan vaikutuksia

Voit hieroa hiuspohjan joko hiusten ollessa kuivat tai shampoopesun yhteydessä, jolloin saat tehtyä hiuksillesi tehokkaan syväpuhdistuksen. Jos haluat erityisen virkistävän vaikutuksen, voit myös hieroa hiuspohjaa eteerisellä öljyllä, kuten piparminttuöljyllä. Jos haluat edistää hiusten kasvua, voit levittää hiuspohjaan hiusseerumia ennen hieronnan aloittamista.

Suosittuja hiustenhoitotuotteita

1
Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024