Vaihe vaiheelta: Näin muotoilet kiharat ilman lämpöä – KICKS - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

ALE on alkanut kicks.fi:ssä! Tee löytöjä täältä!

Kiharat hiuksiin ilman lämpöä – näin teet sen!

Haluatko kauniit kiharat vahingoittamatta hiuksiasi lämpimillä muotoiluraudoilla? Unohda kiharrin tai suoristusrauta ja valitse sen sijaan sukat tai kylpytakin vyö. KICKS kertoo kolme helppoa tapaa, joilla saat kauniit kiharat ilman lämpökäsittelyä.
1
Jaa

Miksi kiharat kannattaa muotoilla ilman lämpöä?

Lämpökihartimella tai -suoristusraudalla on helppoa ja nopeaa muotoilla kestävät kiharat. Samalla on kuitenkin tärkeää muistaa, että lämpimät muotoiluraudat ja -kihartimet kuluttavat hiuksia, ja yleensä hiukset ovat lämpökäsittelyn jäljiltä kuivat ja vaurioituneet ja hiusten latvat voivat haurastua. Lämpösuojan levittäminen ennen lämpökäsittelyä vähentää kulumista jonkin verran, mutta ei kuitenkaan täysin estä sitä. Jos haluat pitää hiuksesi kauniina pidempään ja samalla ehkäistä niiden kuivumista ja vaurioitumista, muotoile trendikkäät kiharat ilman lämpökäsittelyä. KICKS kertoo kolmea helppoa tapaa, joilla saat ihanat kiharat ilman lämpöä. Vinkki! Jos levität hiuksiisi ennen käsittelyä kiharoita korostavaa hoitotuotetta, kuten suolavesisuihketta, saat kiharoista vieläkin kestävämmät.

Muotoile kiharat aamu- tai kylpytakin vyöllä

Tarvitset vain kiharoiden muotoilusuihkeen ja aamu- tai kylpytakin vyön.

 1.  Aloita levittämällä kiharoita korostavaa muotoilusuihketta kosteisiin hiuksiin. Keskity hiusten pituuksiin ja vältä suihkuttamasta tuotetta hiuspohjaan.
 2.  Tee jakaus haluamaasi kohtaan ja jaa hiukset kahteen osaan. Aseta sitten aamu- tai kylpytakin vyö keskelle päätäsi siten, että se on samanpituinen molemmilla puolilla.
 3.  Aloita yhdellä hiusosiolla ja pyöritä hiukset vyön ympärille. Pyöritä hiuksia hitaasti ja järjestelmällisesti. Kiinnitä hiuksesi pehmeällä scrunchie-donitsilla, jonka kiinnität hiusten ja vyön ympärille. Jätä nuttura hiuksiin muutamaksi tunniksi (kunnes hiukset kuivuvat tai pidempään) tai mikäli mahdollista, koko yön ajaksi, jotta kiharoilla on aikaa muotoutua.
 4.  Ota aamulla vyö pois hiuksistasi ja nauti kauniista ja kestävistä kiharoista.

Luo rantakiharat pehmeiden scrunchie-donitsien avulla

Tarvitset vain kaksi pehmeää scrunchieta ja näppärät sormet.

 1.  Levitä kiharoita korostavaa muotoilutuotetta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.
 2.  Jaa kosteat tai kuivat hiukset vähintään kahteen osaan. Jos haluat selkeämmät ja tiukemmat kiharat, voit jakaa hiukset neljään osaan.
 3.  Pyöritä ja kierrä hiuksiasi rullaamalla niitä. Mitä tiukemmin rullaat, sitä tiukemmat kiharat saat. Rullaamisen ja kiertämisen tarkoituksena on luoda kanelipullan muotoa muistuttava nuttura. Kiinnitä hiuksesi aivan korviesi yläpuolelle pehmeillä scrunchie-donitseilla, aivan kuten prinsessa Leian ikonisessa kampauksessa Star Warsissa. Googlaa kuva, niin näet, millaista lopputulosta haetaan.
 4.  Jätä kiharat muotoutumaan ainakin muutamaksi tunniksi, kunnes hiukset kuivuvat, tai jätä scrunchie-donitsit hiuksiin yön ajaksi. Päästä rullatut hiukset vapaiksi aamulla ja nauti hurmaavasta rantalookista!
1
Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/how-to-s/kiharat-hiuksiin-ilman-lampoa--nain-teet-sen

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331