Hienoimmat joulukynnet 2024 funky french -manikyyrillä - KICKS - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vuoden joulukynnet 2024: Funky french

On jouluisen manikyyrin aika ja tämän vuoden värikäs “funky french” -kynsitrendi punaisilla kynnenkärjillä sopii loistavasti pikkujouluihin. Haluatko kokeilla sitä? Ohessa neuvomme, miten saat todella helposti kauneimmat joulukynnet neljässä vaiheessa.
Jaa

Mikä on funky french?

Funky french on värikäs manikyyri, joka on noussut suosioon viimeisen vuoden aikana, ja joka perustuu klassisempaan sisareensa, ranskalaiseen manikyyriin. Mutta hennon vaaleanpunaisen pohjan ja häikäisevän valkoisten kynnenkärkien – jotka ovat olleet pitkään morsianten ajaton suosikki – sijaan funky french rikkoo kaikkia perinteitä. Lähtökohta on sama, eli korostat kynnenkärkiä lakkaamalla ne muusta kynnestä poikkeavalla sävyllä. Funky french -lookissa sävy voi olla neonvihreä, musta, sateenkaaren värinen tai vain yleisesti värikäs. Rajat voidaan tehdä perinteiseen tapaan suoriksi, mutta myös vinoiksi tai aaltoileviksi. Kynnenkärjistä tulee kuin pieniä kynsikoruja ja ne yhdistetään yleensä luonnolliseen ja läpinäkyvään kynteen. Manikyyri voidaan kuitenkin tehdä myös niin, että kärjissä on yhtä väriä ja kynnessä toista – sääntöjä ei yksinkertaisesti ole muita kuin se, että kyseessä on klassisen lookin leikkisä variantti.

Näin teet kirkkaanpunaiset funky french -joulukynnet neljässä vaiheessa


Vaihe 1

Aloita normaaliin tapaan puhdistamalla ja viilaamalla kynnet ennen aluslakkakerroksen levittämistä, jotta manikyyrisi kestää läpi joulunpyhien. Jos sinulla on epätasaiset kynnet, joissa on uria, voit ensin levittää tasoittavaa ridge filler -tuotetta, joka tasoittaa kynnen pintaa ennen lakkaamista ja antaa suoremmat reunat.

Vaihe 2

Sen jälkeen voit levittää kynsilakkaa koko kynnelle: läpinäkyvää tai värillistä. Meidän valintamme on vaaleanpunainen (mutta toinen vaihtoehtomme olisi ollut joulukuusenvihreä). Jos haluat voimakkaan kontrastin luonnollisen sävyn ja värikkyyden välillä, voit ohittaa tämän vaiheen ja jättää kynnen täysin värittömäksi.

Vaihe 3

Ota nyt beauty blender esille ja peitä se pienellä palalla muovikelmua – voilà! Tämä on nyt uusi kynsileimasi. Levitä muovikelmulle kaksi kerrosta punaista kynsilakkaa ja painele sitten kynttä varovasti sientä vasten niin, että kynnenkärjet “kastuvat”. Saatat joutua heiluttamaan sormeasi hieman, kunnes saat haluamasi reunan.

Vaihe 4

Kun olet tyytyväinen kynnenkärkiin, odota, kunnes lakka on täysin kuivunut ja viimeistele sitten levittämällä päällyslakkaa koko kynnelle. Nyt olet valmiina juhliin!

Tuotteet, jolla luot tyylin

Jaa
Karin Widén, Kauneustoimittaja

Karin on yksi KICKSin kauneusasiantuntijoista, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme sekä neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Toimittajana ja meikkitaiteilijana hänellä on monen vuoden kokemus muun muassa kauneustoimittajana, beautybloggaajana sekä kauneusalan yritysten copywriterinä. Karinin intohimoihin kuuluu kaikki ihonhoitoon ja K-beautyyn liittyvä. Hän päättää mielellään iltansa 10 askeleen ihonhoitorutiinilla!

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti