Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

ONLINE ONLY! Kaikki* -20%. Kirjaudu sisään & käytä koodia: KICKS20. *Vain KICKS Club -jäsenille tai jäseneksi liittyville 27.-29.5. osoitteessa kicks.fi. Ei koske BYREDO, DIOR ja Jo Malone -tuotteita eikä lahjakortteja.

Näin puhdistat hiusharjasi - 4 helppoa vaihetta

Hiusharjasi kerää kaiken rasvasta likaan ja pölyyn. Eikä ihme, kun otetaan huomioon, että sitä käytetään lähes joka päivä. Siksi on tärkeää pestä se säännöllisesti. Kerromme, kuinka se tehdään!

Joskus se on irtonaisena käsilaukussa tai työnnettynä kylpyhuoneen laatikkoon. Riippumatta siitä, missä hiusharjaa säilyttää, se on todennäköisesti kerännyt ympäristöstä likaa ja pölyä. Samalla hiustuotteiden jäämät ja päänahan rasva kerääntyvät hiusharjan piikkeihin hiuksia harjatessamme. Jotta sekä hiukset että hiusharja pysyvät kunnossa, harja on puhdistettava säännöllisesti. Kerromme, miten se tehdään ja kuinka usein se on puhdistettava, jotta se kestää hyvänä mahdollisimman pitkään!

Mitä tuotteita hiusharjan pesuun kannattaa käyttää?

Hiusharjan puhdistukseen ei tarvitse käyttää erityisiä puhdistusaineita, vaan sen pesu tavallisella shampoolla riittää. Voit tehostaa puhdistusta lisäämällä ruokalusikallista bikarbonaattia - näin saat irrotettua ylimääräisen rasvan hiusharjasta.

Näin puhdistat hiusharjasi: 4 vaihetta

1. Poista harjasta vanhat hiukset

Ennen kuin aloitat hiusharjan puhdistamisen, poista kaikki harjaspäähän jääneet vanhat hiukset. Teet sen parhaiten kamman avulla. Irrota hiukset harjasta varovasti kammalla ja heitä ne sitten roskakoriin.

2. Liota hiusharjaa vedessä

Täytä pesuvati (tai kulho) lämpimällä vedellä ja kaada sekaan ruokalusikallinen shampoota. Lisää halutessasi ruokalusikallinen leivinjauhetta. Upota hiusharja veteen (varmista, että koko harja on veden alla) ja jätä se veteen noin 30 minuutiksi.

3. Hankaa sormilla

Kun harja on lionnut vedessä, on aika aloittaa sen pesu. Lisää muutama tippa shampoota ja puhdista sitten harja sormien avulla. Vedä sormet harjaspään läpi ja huuhtele sen jälkeen ylimääräinen shampoo pois haalealla vedellä. Voit käyttää myös erityistä puhdistusharjaa, jos sinulla on sellainen.

4. Anna harjan kuivua

Ennen kuin harja on valmis käytettäväksi uudelleen, sen on annettava kuivua pyyhkeen päällä. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin se on täysin kuivunut. Voit antaa sen olla pyyhkeen päällä päivän ajan, ennen kuin harjaat sillä jälleen hiuksiasi. Kun asetat sen piikit alaspäin, vesi imeytyy pyyhkeeseen ja harja kuivuu hieman nopeammin.

Puisen hiusharjan pesu

Jos sinulla on puusta valmistettu hiusharja, voit pilata sen, jos peset sen vedessä. Voit tehdä samat vaiheet kuin yllä, mutta sen sijaan, että upotat koko harjan veteen, anna sen sijaan vain harjaspään uida vedessä.

Sianharjaksista valmistetun harjan pesu

Jos hiusharjasi on valmistettu sianharjaksista, puhdistusmenetelmä on sama kuin hiusharjalla, jonka piikit ovat muovisia tai puisia. Voit siksi puhdistaa yllä olevan ohjeen avulla sianharjaksista valmistetun harjan. Muista käyttää hellävaraista shampoota, joka ei kuivata harjaksia.

Kuinka usein hiusharja pitää pestä?

Harjaspäähän kerääntyvän lian, rasvan ja pölyn määrä riippuu osittain siitä, kuinka usein käytät sitä, mutta myös siitä, kuinka usein käytät muotoilutuotteita, kuten hiuslakkaa ja voiteita hiuksissasi. Jos käytät hiusharjaa usein ja samalla muotoilet hiuksiasi säännöllisesti, on suositeltavaa pestä hiusharja kerran viikossa. Mitä useammin peset harjaa, sitä kauemmin se kestää. Mutta siinäkin on rajansa. Jos huomaat, että harjaksiin tarttuu niin paljon likaa, että sitä on vaikea irrottaa, on aika ostaa uusi.

Lue lisää

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!
Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.
Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331