Näin saat ohuet hiukset näyttämään paksummilta - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään
Ohuet hiukset? Näin saat helposti kaipaamaasi volyymia

Ohuet hiukset? Näin saat helposti kaipaamaasi volyymia

Joidenkin hiukset ovat aina olleet ohuet, toisilla ne ohenee iän myötä. Ohuille hiuksille on monia syitä, mutta ne on mahdollista saada näyttämään paksummilta ja tuuheammilta. Paljastamme parhaat keinot!
Jaa

Kampaukset, jotka tuuheuttavat ohuita hiuksia

Oikeanlainen kampaus / hiustenleikkaus on yksi keinoista saada lisättyä volyymia hiuksiin, mikäli sinulle ei ole luonnostaan suotu tuuheita kutreja. Seuraavalla kampaajakäynnillä pyydä jotakin seuraavista lopputuloksista lisätäksesi tuuheutta ohuisiin hiuksiin:

Lyhyt polkkatukka

Polkkatukka on klassinen hiusmalli, joka on viime aikoina noussut jälleen suosituksi niin muotinäytöksillä kuin maailmantähtienkin keskuudessa. Polkka on helppo kampaus / hiusmalli ohuille hiuksille. Kannattaa leikata hieman kerroksia, jotka tuovat hiuksiin rakennetta sekä saa hiukset näyttämään tuuheammilta.

Tekstuuria latvoihin

Mikäli haluat tuuheuttaa ohuita hiuksia pituutta säästelemättä, voit pyytää kampaajaa leikkaamaan hiuksia reilusti sekä myös luomaan tekstuuria latvoihin. Kevyet kerrokset tuovat ilmavuutta, mikä luo illuusion tuuheista hiuksista.

4 muotoiluvinkkiä, jotka saavat hiuksesi näyttämään paksummilta

Hiustenleikkaus ei ole ainoa asia, joka vie kutrisi uudelle tasolle. Hiustenmuotoilu sekä käyttämäsi tuotteet vaikuttavat suuresti siihen, miltä hiuksesi näyttävät ja tuntuvat. Seuraavaksi paljastamme parhaat vinkkimme.

Valitse oikeat hiustuotteet

Omalle hiustyypille sopivien hiustuotteiden löytäminen on ensiarvoisen tärkeää, mikäli sinulla on ohuet hiukset. Raskaiden tuotteiden käyttö ohuisiin hiuksiin voi latistaa niitä entisestään, joten suosi kevyitä ja kosteuttavia tuotteita, jotka lisäävät volyymia.

Tuuheutta sivujakauksella

Sivujakauksella saat helposti luonnollista volyymia ilman sen suurempia toimia. Tuuhean sivujakauksen loihtimiseen föönaa hiukset tyvestä pyöröharjan avulla.

Lisää volyymia hiustenkuivaajalla

Saat runsaasti tuuheutta hiustenkuivaajan avulla, kun laitat sen täydelle teholle ja muotoilet hiuksesi pyöröharjan avulla. Ohuet hiukset vahingoittuvat herkemmin muotoiluraudoista, joten suosittelemme käyttämään niitä harvemmin. Muistathan myös hiustyypistä huolimatta aina käyttää lämpösuojaa ennen muotoilutyökalujen käyttöä.

Tupeeraa tukka tuuheaksi

Tupeeraus on täydellinen tapa tuuheuttaa ohuita hiuksia, mikäli et halua rasittaa niitä muotoiluraudoilla. Näin tupeeraat tukan: erota kamman avulla hiusten päältä noin parin sentin levyisen osion. Pidä hiusosiosta tiukasti kiinni, ja tupeeraa hiuksen tyvestä rauhallisesti vastakarvaan muutaman kerran. Toista sama muutamille hiusosioille ja suihkuta lopuksi hiuslakkaa.

Käännä pää ylösalaisin

Mikäli haluaa kiireessä nopeasti lisätä tuuheutta ohuisiin hiuksiin, kannattaa kuivata hiukset ylösalaisin. Se luo tyveen runsaasti volyymia ja halutessasi voit samanaikaisesti suihkia hiuksiin hiuslakkaa, jotta tuuhea kampaus pysyy koko päivän.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/how-to-s/ohuet-hiukset-nain-saat-helposti-kaipaamaasi-volyymia

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331