Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Perfect pony tail – Tee poninhäntä kuin ammattilainen

Yksinkertaiset yksityiskohdat antavat tyylikästä ilmettä arkikampaukselle. KICKSin hiusmuotoilija näyttää vaihe vaiheelta, miten teet tavallisesta poninhännästä ammattimaisemman ja tyylikkäämmän.

Vaihe 1 – Tee hiuksiin terävä jakaus

Tee hiuksiin piikkikammalla terävä jakaus joko keskelle tai sivulle. Täydellinen jakaus tekee kampauksestasi heti huolitellumman. Kampaa hiukset sitten täysin sileiksi.

Vaihe 2 – Tee matala poninhäntä

Kerää hiukset poninhännälle ja kiinnitä ne läpinäkyvällä tai tummalla hiuslenkillä. Läpinäkyvä hiuslenkki sopii vaaleille hiusväreille, kun taas värillinen hiuslenkki näyttää kauniimmalta tummissa hiuksissa. Pehmeä vaha auttaa hallitsemaan hiukset, jos ne ovat erittäin liukkaat tai pörröiset. Hiero vahaa kämmeniin ja levitä kevyesti hiuksiin ennen kuin kokoat ne.

Vaihe 3 – Piilota lenkki

Hiuslenkin piilottaminen antaa kampauksellesi ammattimaisen ja viimeistellyn ilmeen. Kierrä ohut hiussuortuva hiuslenkin ympärille ja kiinnitä pinneillä. Suihkuta päälle hiuskiinnettä, jotta suortuva pysyy varmasti paikallaan ja pysyy sileänä.

Vaihe 4 – Suortuvien kiinnittäminen

Viimeistele tyylisi kiinnittämällä irrallisia hiussuortuvat pinneillä. Jos sinun on vaikea saada pinnit pysymään kunnolla, kiinnitä kaksi pinniä ristikkäin. Kun pinnit menevät ristiin, ne lukkiutuvat toisiinsa ja pysyvät paremmin. Suihkuta hiuksiin myös hiuskiinnettä.

Vaihe 5 – Kiinnitä hiuslakalla

Kiinnitä lopuksi ammattimainen poninhäntä hiuskiinteellä. Silota hiusten pinta käsillä ennen kuin suihke kuivuu. Valitse tuote, joka antaa sekä pitoa että kiiltoa, niin saat lopputuloksesta erityisen tyylikkään.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331