Vaihe vaiheelta: Helpot ja tyylikkäät kiharat suoristusraudalla - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

-25% hiustuotteista! Vain verkkokaupassa, 9.10 saakka.

Vaihe vaiheelta: Helpot ja tyylikkäät kiharat suoristusraudalla

Tiesitkö, että täydellisten kiharoiden muotoileminen suoristusraudan avulla on erittäin helppoa? KICKSin kauneusasiantuntija Isabella näyttää parhaat vinkkinsä – vaihe vaiheelta.
Jaa

Vaihe 1: Valmistele hiuksesi

Aloita harjaamalla hiuksesi läpi ja levitä hiuksiin lämpösuojaa suojaamaan niitä kulumiselta. Lämpösuoja antaa hiuksille myös pitoa, mikä saa kiharat kestämään pidempään. Jaa hiukset tämän jälkeen kahteen osaan kiinnittämällä ne hiusklipsillä.

Vaihe 2: Ennen kuin aloitat

Valitse ensimmäinen kiharrettava hiussuortuva. Riittää, että se on noin kahden sormen levyinen, jotta kiharasta tulee tarpeeksi paksu.

Vaihe 3: On aika aloittaa kihartaminen!

Nyt on aika aloittaa. Aseta suoristusrauta lähelle hiuspohjaa ja hiussuortuva suoristusraudan levyjen väliin ja paina levyt varovasti yhteen. Käännä sitten suoristusrautaa 180 astetta siten, että sen yläosa osoittaa alaspäin.

Vaihe 4: Kiharra kaikki hiukset

Vedä suoristusrautaa hitaasti alaspäin ja kiharra koko suortuva. Jos haluat rantakiharat eli beach wave-lookin, lopeta suoristus hieman ennen latvoja. Käsittele tällä tavoin kaikki hiuksesi. Käännä suoristusrautaa poispäin kasvoistasi kihartaessasi kasvoja lähimpänä olevia suortuvia siten, että kiharat muotoutuvat ulospäin. Saat ”sotkuisemman” ja rennomman messy-lookin kihartamalla joka toisen suortuvan kasvoista poispäin ja joka toisen sisäänpäin. Näin saat hiuksiisi ihanaa liikettä ja eloisuutta!

Vaihe 5: Kiharoiden kiinnittäminen

Odota, että kiharat jäähtyvät, ja kampaa hiukset varovasti auki sormillasi saadaksesi luonnollisemman vaikutelman. Kiinnitä kiharat hiuslakalla, joka antaa kevyen tai keskivahvan pidon, ja suihkuta lakkaa kauttaaltaan jokaisen suortuvan ympärille. Nyt tyylikkäät kiharasi kestävät kauniina monta tuntia!

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/how-to-s/vaihe-vaiheelta-helpot-ja-tyylikkaat-kiharat-suoristusraudalla

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331