Näin onnistut: fuskurusketus - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Juuri nyt saat −25% meikki- ja ihonhoitosuosikeista. Katso tarjoukset täältä!

Näin onnistut: fuskurusketus

Näin onnistut: fuskurusketus

Nopein tapa saada kaunis rusketus on käyttää itseruskettavaa. Mutta kuinka välttää kirjavat katastrofit? Catwalk-mallien pikapäivetyksen ekspertti Emma Kotch neuvoo, miten fuskurusketus onnistuu!
Jaa

Huolelliset esityöt ovat onnistuneen fuskurusketuksen salaisuus. Mitä pitää tehdä?
– Kuori iho vuorokautta ennen itseruskettavan käyttöä. Kun ylimääräinen kuollut solukko on poistettu, väristä tulee tasainen. Älä käytä öljypohjaista kuorintaa, sillä ihoon imeytyvä öljy estää värin kiinnittymisen. Tee myös karvanpoisto vuorokautta ennen, jotta ihosi ehtii rauhoittua eikä väri kerry huokosiin. Pese iholta huolellisesti kaikki meikki, tuoksut sekä deodorantti ennen kuin aloitat.

Tasaisen värin saaminen on monen mielestä vaikeaa. Mikä on paras vinkkisi tähän?
– Käytä aina levityshanskaa, niin vältyt raidoilta! Se myös  helpottaa levitystä. Ota tuotetta hanskaan ja levitä iholle pitkin vedoin. Älä hankaa äläkä pyörittele tuotetta iholle. Hanska sopii kaikille St. Tropez -tuotteille. Ja sitä voi käyttää myös kasvoille. Anna itseruskettavan kuivua perusteellisesti ennen kuin pukeudut. Vaahto, voide, öljy, suihke,… Itseruskettavissa on vaihtoehtoja.

Miten löydän sen oikean?
– Koostumus on makuasia. Aivan kuten sekin, valitsetko asteittain ruskettavan vai tuotteen, joka antaa yhdellä käyttökerralla maksimaalisen värin. Mikäli olet vasta-alkaja itseruskettajien suhteen, suosittelen suihketta, sillä se on helppokäyttöisin. Kokeneempi voi valita vapaasti koostumuksen, josta tykkää eniten! Kasvojen pikapäivetyksessä ei ole varaa virheisiin!

Millä tuotteella onnistun varmasti?
– Kasvoille on itse asiassa hyvin helppo saada tasaisen kaunis väri, etenkin nyt, kun käytettävissä on uusi St. Tropez -arkkinaamio! Levitä naamio puhtaalle, kuivalle iholle. Painele naamio sormin ihoon kiinni, ettei alle jää ilmakuplia. Anna vaikuttaa 5, 10 tai 15 minuuttia riippuen siitä, miten intensiivisen värin haluat. Poista naamio, hiero loppu seerumi ihoon ja pese kädet. Näin saat upean fuskurusketuksen, joka kestää useita päiviä! Haluan täydellisen päivetyksen, mutta aikaa on vain muutama tunti.

Miten toimin?
– Valitse Instant Tan. Se kestää sateen ja hikoilun mutta on helppo pestä iholta pois suihkussa. Mikäli aikaa on hieman enemmän, sopiva tuote on Express Bronzing Mousse. Levitä vaahto iholle ja anna vaikuttaa tunti, niin saat kevyen sävyn, kaksi tuntia keskivahvaan päivetykseen ja kolme, kun haluat maksimivärin. Huuhtele tuote pois iholta. Lopullinen fuskurusketus kehittyy kahdeksan tunnin kuluessa.

Jaa

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiration/experttips/nain-onnistut-fuskurusketus

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024