Ripsien & kulmien värjäys – korosta silmiäsi - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Ripsien & kulmien värjäys

8 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

Korosta silmiäsi kulmakarvojen ja ripsien kestovärjäyksen avulla

Kiinnitä huomio silmiisi värjäämällä kulmakarvat ja ripset kestovärillä. Sekä kulmien kestovärjäys että ripsien kestovärjäys saavat kulmakarvat ja ripset näyttämään kauniilta ja selkeästi erottuvilta – ja tuuheammilta. KICKSiltä löydät suosittujen tuotemerkkien, kuten Dependin ja Coloranin, kulmien ja ripsien kestovärejä –  valitse klassisista väreistä musta, ruskea, mustaruskea ja ruskea.

Ripsien ja kulmakarvojen värjäys onnistuu sekä kotona että salongissa. Kotona värjääminen on kätevä ratkaisu silloin, kun aikaa on vähän. Lisäksi lopputulos on sekä kestävä että hyvännäköinen. Kulmien kestovärjäys ja ripsien kestovärjäys ovat täydellinen valinta, kun haluat pitkäkestoisen tuloksen –  esimerkiksi lomalla. Lisäksi se sopii erinomaisesti aktiivista elämää viettäville, jotka haluavat värin kestävän hikisissä treeneissä ja ulkoharrastuksissa. Ripsien ja kulmien värjäys vie yleensä vain muutaman minuutin, mutta lopputulos pysyy hyvänä useita viikkoja.

Kulmakarvojen ja ripsien värjäys eri sävyissä

Sinä päätät, minkä väriset kulmat ja ripset haluat. Voit esimerkiksi valita kulmiisi tai ripsiisi värin, joka vastaa hiustesi väriä. Jos hiuksesi ovat vaaleanruskeat, voit esimerkiksi valita vaaleanruskean kulma- ja ripsivärin. Sama koskee kaikkia muita hiusvärejä. Jos sen sijaan haluat luoda kasvoihin kontrastia, voit valita kulmakarvoihin ja ripsiin hiustesi väristä poikkeavan sävyn. Voit esimerkiksi kiinnittää huomion kulmakarvoihin ja ripsiin värjäämällä ne omaa hiusväriäsi tummemmalla tai vaaleammalla värillä. Maailmankuulu Lady Gaga vaalentaa säännöllisesti kulmakarvojaan ja voi siten vaihdella kulmakarvojen väriä. Kim Kardashian shokeerasi maailmaa Met Galassa vuonna 2016, kun hänen yleensä tummat kulmakarvansa oli värjätty vaalealla sävyllä.

Miten kulmien ja ripsien kestoväriä käytetään?

Ennen kuin aloitat kulmakarvojen tai ripsien värjäyksen, lue pakkauksessa olevat ohjeet. Muista, että kulmakarvojen ja ripsien tulee olla täysin puhtaat ennen värin levittämistä. Varmista, että poistat huolellisesti meikin ja lian. Pese väri pois huolellisesti vaikutusajan jälkeen, jotta lopputuloksesta tulee tyylikäs.

Vinkki! Kun käytät kulmakarvaväriä, levitä ohut kerros vaseliinia tai voidetta kulmakarvojen ympärille estääksesi väriaineen tarttumisen ihoon.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti