Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume
Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume

Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume

Fiberwig

Huipputekninen Miaray Fiberwig on Japanin myydyin maskara, joka perustuu edistykselliseen putkiteknologiaan. Fiberwig tekee ripsistä uskomattoman pitkät ja kestää koko päivän.
25 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume
p89137646
v89137647
Fiberwig
EUR
25

Tuotearvostelut

KP | 10.12.2019
Myyjän kehuista huolimatta todella iso pettymys. Ei tarttunut ripsiin lainkaan puhumattakaan että olisi pidentänyt ripsiä.
Ana | 9.12.2019
Paras kokeilemani ripsari tähän mennessä. Tuo tuuheutta ja pituutta, ei paakkunnu oikein käytettynä. Lähtee helposti lämpimällä vedellä ja pienellä määrällä meikinpuhdistusainetta. Pitkän ajan käytössä olen huomannut ripsien kunnon paranevan ja kasvaneen.
Emma | 9.05.2019
Surkein tämän hintaskaalan ripsiväri mitä olen kokeillut. Ei tarttunut ripsiini ollenkaan. Ei myöskään toiminut ystävälläni, jolle yritin lahjoittaa kyseistä tuotetta. Suurin ripsiväripettymys tähän asti.

Lisätietoja

Huipputekninen Miaray Fiberwig on Japanin myydyin maskara, joka perustuu edistykselliseen putkiteknologiaan. Fiberwig tekee ripsistä uskomattoman pitkät ja kestää koko päivän. Poistaminen käy huippuhelposti: vain vähän haaleaa vettä, niin maskara ”liukuu” pois ripsistä. et tarvitse voimakkaita silmämeikinpoistoaineita.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331