Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Värilliset linssit ilman vahvuuksia


Värjätyillä linsseillä voit kokeilla silmillesi eri värejä ja piristää ulkonäköäsi hauskalla ja jännittävällä tavalla. Oletko aina miettinyt, miltä näyttäisit, jos silmäsi olisivat toisen väriset? KICKSiltä löydät värillisiä piilolinssejä kaikkiin tilanteisiin, joten voit vaihtaa silmien väriä nopeasti päivän tai illan ajaksi. Värjätyt linssit ovat yksi uusimmista stailaustrendeistä. Niillä saat meikkaamiseen uuden ulottuvuuden, joka saa katseesi näyttämään houkuttelevalta ja intensiiviseltä. Tutustu Kicksin värillisiin piilolinsseihin ja kokeile eri vaihtoehtoja, jotta saat unelmiesi silmät. Jos haluat lisätä tyyliisi uuden ulottuvuuden, valitse linsseihin uniikki väri ja tee saman sävyinen meikki. Irtoripsillä ja värikkäällä luomivärillä luot helposti juhlatyylin kotioloissa. Meikkikategoriasta löydät myös kynsilakkoja, irtokynsiä ja runsaan valikoiman erivärisiä huulipunia. Värjätyt linssit ovat myös hyvä lahja hänelle, joka haluaa leikitellä ulkoasullaan. Lisää ideoita saat KICKSin lahjavinkeistä. Muista ostaa myös monikäyttöinen linssineste.


Miten värilliset piilolinssit toimivat?


Värillisissä linsseissä, joissa ei ole vahvuuksia, on keskelle silmää asettuva läpinäkyvä reikä, joka ei vaikuta pupilliin tai näkökenttään. Linssin intensiivinen väri levittyy kerrosmaisesti sarveiskalvon päälle ja saa silmäsi näyttämään toisen värisiltä. Ennen piilolinssien laittamista on tärkeää noudattaa hyvää hygieniarutiinia. Pese kädet huolellisesti saippualla ja vedellä, ota linssi esiin ja aseta se etusormellesi. Vapauta tilaa silmän pinnassa vetämällä alaluomea toisella kädellä varovasti alaspäin. Katso ylöspäin ja aseta linssi silmän valkoiselle alueelle. Räpäytä silmiä varovasti muutaman kerran varmistaaksesi, että linssi asettuu oikein silmään. On helpointa laittaa piilolinssit silmiin ennen meikin levittämistä. Käytä monikäyttöistä linssinestettä linssin puhdistukseen ennen käyttöä ja säilytä linssiä yöaikaan linssikotelossa. Voit myös käyttää linssinestettä silmiesi huuhtelemiseen, jos ne tuntuvat kuivilta tai ärtyneiltä. Kokeile rohkeasti eri tyylejä ja lisää ulkoasuusi väriä Kicksin meikkivalikoiman kynsilakoilla, ripsiväreillä, huulipunilla tai luomiväreillä.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331