Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Aloita lähtöläskenta jouluun ihanilla adventtikalentereilla!

Silmämeikin pohjustusaineet

37 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Luomivärin pohjustusvoide on tarkoitettu tasoittamaan luomien värieroja ja pohjustamaan silmämeikkiä varten. Pohjustusvoide on läpinäkyvä, mikä auttaa luomivärin sävyjen esille tuomisessa ja saa aikaan voimakkaan värin luomilla. Pohjustusvoide myös auttaa luomivärin levityksessä. 

KICKSiltä löydät monia pohjustustuotteita eri muodoissa kuten voide- ja geelimäisiä ja puikkoja. Pohjustusvoide levitetään luomelle tasoitteeksi luomivärin alle ja pitämään meikki paikoillaan koko päivän. Levitä pieni määrä sormin tai pienellä siveltimellä, esimerkiksi peitevoidesiveltimellä. 

Ripsivärin pohjustaja levitetään puhtaisiin ripsiin ennen ripsiväriä. Se tuuheuttaa ja pidentää ripsiä. Monet ripsien pohjustusaineet myös hoitavat ripsiä.

KICKSiltä löydät monia silmämeikin pohjustustuotteita, joista suosittuimpiin kuuluu mm. Smashbox ja Urban Decay. 

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331