Olaplex – kotihoito vaurioituneille hiuksille - KICKS - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Olaplex

Voit hemmotella itseäsi OLAPLEX-hiustenhoitotuotteilla kotonasi. Kotona käytettävät OLAPLEX-tuotteet sisältävät ravitsevan ja väriä suojaavan OLAPLEX No.3 -hoidon, OLAPLEX No.4 -shampoon ja OLAPLEX No.5 -hoitoaineen. Kaikki tuotteet sisältävät vaikuttavaa OLAPLEX-ainesosaa, jolla on ainutlaatuinen kyky palauttaa hiuksiesi disulfidisidoksia. Tuloksena ovat vahvat, terveet ja kiiltävät hiukset, jotka eivät katkeile eivätkä haaroitu latvoista. 

15 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

Olaplex – kotihoito vaurioituneille hiuksille

Hiukset altistuvat kulumiselle päivittäin, eikä se johdu pelkästään kemiallisista käsittelyistä ja muotoiluvälineistä. Myös auringon voimakas säteily, kylmä sää ja jopa niinkin arkinen asia kuin hiustenharjaus kuluttavat hiuksia. Ongelman ratkaisemiseksi on kehitetty hiustenhoitojärjestelmä nimeltä Olaplex. Tuotesarja koostuu kuudesta hiustenhoitotuotteesta, jotka korjaavat hiuksia yksilöllisesti sekä sisältä- että ulkoapäin. Sarjaan kuuluu hiukset kuivattamatta pesevä sampoo, ravitseva ja vahvistava hoitoaine, hiuksia syvältä korjaava kaksivaiheinen hoito, pehmentävä muotoiluöljy ja kosteuttava, hiuksiin jätettävä voide. Olaplex-hiustuotteet sopivat kaikille hiustyypeille.

Miten Olaplex-tuotteet toimivat?

Olaplex-tuotteiden tärkein ainesosa on patentoitu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimanleate ‑molekyyli, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia. Molekyyli tekee sen yhdistämällä hiusten rikkisidoksia. Hiukset nimittäin koostuvat tuhansista erilaisista rikkisidoksista, ja kun ne ovat ehjiä, hiukset ovat terveet ja vahvat. Kun hiukset altistuvat monenlaiselle rasitukselle, sidokset katkeavat ja tuloksena ovat vaurioituneet hiukset, jotka menettävät muotonsa eivät ole terveet. Olaplex-tuotteet korjaavat rikkisidoksia, jolloin hiuksista tulee jälleen terveet ja vahvat.

Milloin ja kuinka usein hiuksia pitäisi hoitaa Olaplex-tuotteilla?

Olaplex-tuotteet sopivat täydellisesti niille, jotka käyttävät usein muotoiluvälineitä, kuten kiharrinta ja suoristusrautaa, sekä niille, jotka värjäävät tai vaalentavat hiuksiaan säännöllisesti tai altistavat ne muille kemiallisille käsittelyille. Hiukset vaurioituvat kuitenkin myös harjattaessa ja niistä vedettäessä ja kun oleskelemme auringossa tai kylmässä, joten Olaplex-tuotteita voi käyttää säännöllisesti. Voit itse päättää, kuin usein käytät Olaplex-tuotteita. Säännöllinen käyttö, jopa 2–3 kertaa viikossa, on suositeltavaa, jos hiuksiasi vaalennetaan, värjätään tai kiharretaan kampaajalla. Sama pätee myös siinä tapauksessa, että käytät usein hyvin kuumia muotoiluvälineitä. Sen sijaan Olaplexin sampoota numero 4 ja hoitoainetta numero 5 voi käyttää säännöllisesti hiustenhoidossa, jotta hiuksista tulee vahvemmat ja terveemmät. Olaplexin kaksivaiheinen hoito, jonka muodostavat Hair Perfector No.4 ja Intensive Bond Building No.0, on tehokkaasti korjaava hiusnaamio. Sitä voidaan käyttää tarvittaessa ja käyttö voidaan mukauttaa vastaamaan hiusten kuluneisuutta ja sitä, kuinka suurelle rasitukselle hiukset altistuvat. Hiuksiin jätettävä Olaplexin voide numero 6 ehkäisee pörröisyyttä ja korjaa, ja sitä voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Muotoiluöljyä Bonding Oil No.7 käytetään tarvittaessa. Sen avulla muotoilet hiuksia, ja samalla se pehmentää ja lisää kiiltoa.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024