Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Suoristusraudat

Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(1)
ghdThe Original IV Styler
179 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
ghdGold® Styler
215 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
ghdPlatinum+ Core Set - Limited Edition
285 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
ghdPlatinum+ Styler Black
275 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
ghdMax Styler Straightener Black
215 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
ghdUnplugged + Flight Core Set XMAS
399 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
ghdUnplugged Styler Black
299 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
ghdPlatinum+ - Limited Edition Pink 2021
275 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
ghdMini Styler
205 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
ghdGold - Limited Edition Pink 2021
215 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
ghdGold Styler - Limited Edition
225 €
13 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Lämpötyökalu suorille ja kiiltäville hiuksille 

Suoristusrauta on monipuolinen hiusten muotoilutyökalu, joka auttaa luomaan kauniin kampauksen sekä arkeen että juhlaan. Suoristusrauta on suosittu väline, jota käytetään usein kiiltävän lopputuloksen saavuttamiseen. Miten valita oikea tuote omalle hiustyypillesi? Jos käytät suoristusrautaa päivittäin, on erityisen tärkeää valita työkalu, jossa käytetään hellävaraisia materiaaleja, kuten keraamista pinnoitetta, joka jakaa lämmön tasaisesti levyille. Ota hiustyyppi huomioon suoristusrautaa valitessasi. Lämpötilalla on merkitystä lopputuloksen kannalta! Jos hiuksesi ovat paksut tai erittäin kiharat, tarvitset yleensä käytettävä korkeampaa lämpötilaa, jotta hiuksista tulee kimmoisat ja sileät. Jos hiuksesi ovat ohuet tai vaurioituneet, voit usein saavuttaa saman tuloksen pienemmällä lämmöllä. Lyhyisiin hiuksiin voi käyttää matkasuoristusrautaa. Muista kosteuttaa hiuksia ja hoitaa niitä. KICKSillä on laaja valikoima hiustenhoitotuotteita, kuten hoitavia shampoita, hoitoaineita ja hiusnaamioita sekä tehokkaita lämpösuojia, hoitavia hiuskiinteitä ja muotovaahtoja. Viimeistele hiuksesi seerumilla ja silkkitipoilla, kiiltosuihkeella tai hair mist -tuotteella, niin saat kiiltävän lopputuloksen.

Tyyliä arkeen ja juhlaan 

Suoristusraudalla voi tehdä paljon muutakin kuin suoristaa hiuksia. Kyse on vain käyttötavasta! Tutustu suoristusraudan rajattomiin mahdollisuuksiin ja kokeile erilaisia kampauksia. KICKSin valikoimassa on muotoilutyökaluja, joissa yhdistyvät suoristusrauta ja kiharrin. Niitä voidaan käyttää monella eri tavalla halutusta lopputuloksesta riippuen. Jos haluat ylellisen arkityylin tai upeat kiharat iltaan, suoristusrauta on kätevä väline, jolla saat ensiluokkaisen lopputuloksen. Levitä hiuksiin ensin lämpösuojatuote, erota sitten hiusharjalla tai kammalla osioita hiuksista ja aloita kihartaminen yksi hiussuortuva kerrallaan. Taivuta hiuksia ylös- ja ulospäin ja muotoile niitä vetämällä suoristusrautaa hitaasti ylhäältä alaspäin. Viimeistele käsittely hiuskiinteellä tai muotovaahdolla, jotta kampaus pysyy muodossaan. Hoida hiuksiasi ja anna niille kiiltoa viimeistelytuotteilla.

Matkamalli suoristusraudasta kulkee mukana laukussa 

Joskus kampaus kaipaa nopeaa korjailua! Monipuolisen muotoilutyökalun pitäminen mukana laukussa voi olla koko päivän kauniina pysyvän kampauksen salaisuus. Tutustu KICKS-valikoimassa oleviin muotoilutyökaluihin, jotka ovat käteviä, kevyitä ja helppoja pitää mukana käsilaukussa, työpaikalla, treeneissä tai viikonloppulaukussa. Matkasuoristusrautaa ei ole tarkoitettu vain mukaan otettavaksi, vaan se sopii erityisen hyvin myös lyhyille hiuksille.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331