Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Members only! Urban Decay All Nighter Setting Spray -30%. Max 3 kpl per asiakas.

Kihartimella voit viedä kampauksesi uudelle tasolle ja saat ylelliset kiharat aikaan vain parissa minuutissa. Erilaiset kihartimet tarjoavat erilaisia tuloksia, esimerkiksi kiharoiden koon suhteen. Valitse hiusten kiharrin, joka sopii hiuksillesi ja tarpeisiisi. Valikoimamme malleissa on useita asetusmahdollisuuksia, joiden ansiosta voit esimerkiksi säätää kihartimen lämpötilaa. Tarjolla on myös malleja, joissa on erityisen pitkä johto, jos tarvitset tilaa omien tai jonkun toisen hiusten kihartamiseen.
Kicksiltä löydät muotoilutyökalut, joita tarvitset kauniiden kampausten luomiseen. Valikoimaamme kuuluu suosittuja laatumerkkejä, kuten Björn Axén. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tai käydä lähimmässä Kicks-myymälässäsi, jos tarvitset apua kihartimen valintaan.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331