Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Dry Clean Volumizing & Refreshing Dry Shampoo 300 ml

Dry Clean Volumizing & Refreshing Dry Shampoo 300 ml

Lernberger Stafsing

Antaa hiuksillesi lisävolyymia ja rakennetta. Kuiva tuote, joka antaa matan lopputuloksen ja raikastaa hiukset shampoopesujen välissä.
21,20 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Dry Clean Volumizing & Refreshing Dry Shampoo
p882622
v43281096
Lernberger Stafsing
EUR
21.2

Tuotearvostelut

Noora | 2.06.2019
Maaaaailman paras kuivashampoo. Tekee kaiken oikein, ei mitään moittimista. Pitää rasvaisuuden tosi pitkään poissa, antaa vähän volyymiakin, ei jätä karheaa tunnetta hiuksiin... Jos et ole vielä kokeillut niin kokeile ihmeessä.
Heli | 11.03.2018
Paras kuivashampoo mitä olen testannut! Varmaan jo viides pullo menossa! Ei jää valkoista jauhomaista kerrosta hiuksiin ja tätä suihkuttaessa ei tukehdu hajupilveen.

Lisätietoja

Antaa hiuksillesi lisävolyymia ja rakennetta. Kuiva tuote, joka antaa matan lopputuloksen ja raikastaa hiukset shampoopesujen välissä. Ihanteellinen tuote lisävolyymia tarvitseville hiusten osille.
Ravista pulloa voimakkaasti kunnes kuulet pullon sisällä olevan kuulan äänen. Suihkuta kuivaan hiuspohjaan noin 10 sentin etäisyydeltä ja anna kuivua. Harjaa/ravistele pois ylimäärä ja muotoile hiukset sormin.
Koko:300 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331