KICKS-kampaaja: Hajusteettomien hiustuotteiden edut - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Hajusteettomien hiustuotteiden edut

Hajusteettomat hiustuotteet eivät sovi ainoastaan yliherkille tai allergikoille – ne sopivat kaikentyyppisille hiuksille. KICKS-kampaaja Hannah kertoo, miksi voit aloittaa näiden tuotteiden käytön jo tänään.
1
Jaa

Jokainen voi käyttää hajusteettomia hiustenhoitotuotteita

Saatat ajatella, että hajusteettomat hiustenhoitotuotteet sopivat vain niille, jotka ovat herkkiä hajusteille. Tosiasiassa hajusteettomien hiustuotteiden valitsemisessa on kuitenkin etuja – vaikka et olisikaan yliherkkä tai kärsisi kuivasta ihosta tai allergioista.

- Näiden tuotteiden käyttö vähentää ihoärsytyksen riskiä. Vaikka et olisikaan muuten herkkä, päänahkasi voi silti reagoida hajusteeseen odottamatta, Hannah sanoo ja jatkaa:
- Hajuste sisältää alkoholia, jolla voi olla ihoa ja päänahkaa kuivattava vaikutus.

Oletko huolissasi siitä, ettet saa hiuksiisi sitä ihanaa, puhdasta tunnetta ja tuoksua? Hannah sanoo, ettei sinun tarvitse olla huolissasi siitä.

- Vaikka hiustuotteet olisivat hajusteettomia, niihin lisätään silti jonkinlaista tuoksua, joka tulee usein esimerkiksi öljyistä. Hiuksesi tuntuvat puhtailta ja tuoksuvat hyvältä.
- Jos olet kuitenkin erityisen herkkä, sinun on jätettävä eteerisiä öljyjä sisältävät hiustuotteet väliin. Öljyt voivat nimittäin ärsyttää ihoa entisestään.

Hajusteettomien hiustuotteiden käytön edut

Hajusteettoman tuotteen käytöllä on useita etuja. Toisaalta voi olla hyvä antaa päänahan levätä synteettisistä hajusteista, ja toisaalta on hyvä tutustua kehosi ja hiustesi luonnollisiin tuoksuihin.

- Hajusteettomien hiustuotteiden käyttö voi myös vähentää jonkinlaisen allergian kehittymisen riskiä, Hannah sanoo.

Onko totta, että nämä hajusteettomat hiustuotteet ovat yhtä hyviä kuin muut hiustuotteet?

- Kyllä. Monet tutkimukset osoittavat, että ne ovat aivan yhtä hyviä kuin mitkä tahansa muut hiustuotteet.

Kampaajan vinkki: Hajusteettomat tuotteet – 5 suosikkiani

Shampoo, hoitoaine ja hoitavat tuotteet. KICKS-kampaaja Hannah kertoo hajusteettomista suosikkituotteistaan.

Kosteutusta kaikille hiustyypeille

Nécessaire The Shampoo Fragrance-Free on suuri suosikki kotonani. Se on kosteuttava shampoo, joka ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja eikä synteettisiä hajusteita. Shampoo puhdistaa hellävaraisesti sekä hiukset että hiuspohjan – ja sopii yhtä hyvin käsittelemättömille ja värjätyille hiuksille.

Hoitoa sekä hiuksille että päänahalle

Nécessaire The Conditioner Fragrance-Free on saman sarjan hoitoaine. Se kosteuttaa ja ravitsee hiuksia ja päänahkaa – ja sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.

Hiuksille ja vartalolle

Paula's Choice Hair & Body Shampoo sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisen hyvin herkälle hiuspohjalle. Se ei sisällä väriaineita eikä hajusteita, ja sitä voidaan käyttää myös suihkugeelinä.

Rauhoittaa, vahvistaa ja hoitaa

System Professional Balance Scalp Hair Lotion on hajusteeton hiuksiin jätettävä tuote, joka hoitaa herkkää hiuspohjaa. Se sisältää aineita, jotka rauhoittavat ja tasapainottavat sekä vahvistavat muun muassa ohuita hiuksia. Jos sinulla on kutiava päänahka, tämä tuote on pelastaja hädässä!

Näkemiin hiustenlähtö!

Björn Axén Anti-Hair Loss Serum on ihannetuote kaikille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä. Tämä hajusteeton hiuspohjaseerumi vahvistaa hiuksia, palauttaa hiusten tiheyden ja stimuloi hiusten kasvua.

1
Jaa
Hannah Bergroth, Kauneustoimittaja

Hannah on yksi KICKSin kauneuseksperteistä, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme ja neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Hannahin kiinnostus kauneuteen alkoi aikaisin ja jo pienenä hän tiesi, että tämä on ala, jolla hän haluaa työskennellä.
Stylistinä ja luovana toimittajana hänellä on monen vuoden kokemus eri lehtien ja digitaalisten kanavien sisällöntuottamisesta. Hannah on omistautunut hiustenhoitoon: hän on työskennellyt kampaajana ja metsästää jatkuvasti parasta tekstuurisuihketta. Vaaleanpunaisten hiustensa ansiosta, Hannah tekee maailmasta värikkäämmän.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024