Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Styling Prep
SUPERSALE -50% ALE-hinnasta

Styling Prep

KICKS Beauty

Tuotteella on niin monipuoliset käyttömahdollisuudet, että siitä tulee nopeasti suosikkituote, jota ilman ei tule toimeen!
2,88 €
11,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Styling Prep
p167820
v80094543
KICKS Beauty
EUR
2.875

Lisätietoja

Tuotteella on niin monipuoliset käyttömahdollisuudet, että siitä tulee nopeasti suosikkituote, jota ilman ei tule toimeen! Tuotetta voi käyttää hoitavana ja täydellisen kampauksen mahdollistavana pohjustustuotteena ennen muotoilua, hiuksiin jätettävänä hoitona, lämpösuojavoiteena tai latvoja vahvistavana ja muotoilevana hoitona – siitä tulee varmasti uusi paras ystäväsi käyttötavasta riippumatta.
Sisältää väriä suojaavaa rypäleuutetta ja arganöljyä, joka kosteuttaa, vahvistaa ja antaa hiuksille kiiltoa.
Levitä kuivien tai mielellään kosteiden hiusten latvoihin ja pituuksiin, joissa se estää lämpövaurioita, korjaa vaurioita, ravitsee, kosteuttaa, vähentää pörröisyyttä ja sulkee sarveiskerroksen. Antaa kevyttä tukea ja tekee hiuksista helposti muotoiltavat.
Koko:100 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331