Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Briogeo -25%! Voimassa 18.-21.8.

Hopeashampoo – tummille, vaaleilla, ja harmaille hiuksille

Sekä luonnollisista että värjätyistä ja vaalennetuista hiuksista tulee helposti kellertävät. Onneksi apuna on hopeashampoo! KICKS kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää vaaleahiuksisten suosikkituotteesta – ja kuinka saat parhaan lopputuloksen hopeashampoolla.

Hopeashampoo värjätyille ja luonnollisille hiuksille


Ei-toivotut keltaiset ja kuparimaiset hiussävyt eivät ole ainoastaan vaalennettujen hiusten ongelma, vaan niitä voi ilmetä kaikilla. Riippumatta siitä, oletko luonnostaan vaalea vai ovatko hiuksesi vaalennetut tai raidoitetut, haluat ehkä välttää lämpimiä sävyjä. Myös monet harmaahiuksiset kärsivät usein ikävistä, vähitellen ilmestyvistä kellertävistä sävyistä.

Vaalennettuihin hiuksiin ilmestyvä kellertävä sävy johtuu siitä, että hiuksen luonnollinen pigmentti alkaa tunkeutua esiin, ja se voi saada hiukset näyttämään kiillottomilta ja elottomilta. Vaaleat hiukset ovat usein huokoisemmat, joten tämän ongelman voi huomata myös luonnostaan vaaleissa hiuksissa. Vaaleilla hiuksilla on juuri huokoisen hiuslaadun takia taipumus imeä itseensä ei-toivottuja aineita, kuten klooria uima-allasvedessä, rautaa ja kivennäisaineita kylpyvedessä kotona ja epäpuhtauksia ulkona. Myös auringon voimakkaat säteet voivat muuttaa hiusten sävyä. Siksi monet vaaleahiuksiset, sävystä riippumatta, pesevät hiuksensa mielellään hopeashampoolla. Se on tehokkain ja yksinkertaisin tapa säilyttää viileä sävy ja ehkäistä keltaisuutta.

Mikä on hopeashampoo?


Hopeashampoo neutraloi vaaleiden hiusten keltaisuutta ja tekee sävystä viileämmän. Joskus hopeashampoota kutsutaan värinsä vuoksi violetiksi shampooksi. Keltainen ja violetti ovat vastavärejä, mikä tarkoittaa, että hopeashampoon violetti pigmentti neutraloi ja ehkäisee keltaisia sävyjä, joita voi syntyä värjättyihin tai vaalennettuihin hiuksiin. Kun peset hiukset tämäntyyppisellä shampoolla, hiuksiin jää hieman violettia pigmenttiä, joka neutraloi ei-toivottuja lämpimiä sävyjä.

Miten hopeashampoota käytetään?


Paras tapa saada täydellinen lopputulos hopeashampoolla on pestä hiukset ensin tavallisella shampoolla ja sen jälkeen vielä kerran hopeashampoolla. Jos käytät suoraan hopeashampoota, vaikutus kohdistuu enemmän hiusten pesemiseen kuin sävyttämiseen. Älä anna hopeashampoon vaikuttaa hiuksissasi liian pitkään, sillä se voi jättää hiuksiin violetin sävyn – paitsi jos se on haluamasi lopputulos. Koska hopeashampoo voi kuivattaa hiuksia hieman, on hyvä vaihdella shampoota ja pestä hiukset välillä kuiville hiuksille tarkoitetulla shampoolla sekä käyttää säännöllisesti tehohoitoa.

Mikä hopeashampoo kannattaa valita?


Hopeashampoota on saatavana useissa eri hintaluokissa ja erilaisilla violeteilla pigmenteillä. Koska hopeashampoolla on kuivattava vaikutus hiuksiin, kannattaa valita hopeashampoo, joka sisältää myös hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Monilla tuotemerkeillä on myös hoitoaineita ja tehohoitoja, jotka on suunniteltu käytettäväksi sen jälkeen, kun olet pessyt hiukset hopeashampoolla.

Vinkki! Lue arvostelut haluamasi hopeashampoon tuotesivulta. KICKS Club -jäsenet kertovat siellä lisää siitä, mitä mieltä he ovat tuotteesta ja millaisia tuloksia he ovat saaneet!

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331