Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Kids SPF 50 Sunscreen 150 ml

Kids SPF 50 Sunscreen 150 ml

EVY Technology

Hellävarainen ja suojaava EVY-vaahto on kehitetty erittäin herkälle iholle, ja se soveltuu yli 6 kuukauden ikäisille lapsille.
24,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kids SPF 50 Sunscreen
p89684329
v89684330
EVY Technology
EUR
24.9

Lisätietoja

Hellävarainen ja suojaava EVY-vaahto on kehitetty erittäin herkälle iholle, ja se soveltuu yli 6 kuukauden ikäisille lapsille. Kaikki EVY-tuotteet ovat mietoja ja hypoallergeenisia, ja tässä lapsille suunnitellussa koostumuksessa on tehokkain mahdollinen UVA-suoja. Vaahto ei muodosta iholle tahmeaa kalvoa eikä estä ihon aineenvaihduntaa, eikä sitä tarvitse pestä pois. EVY imeytyy nopeasti, joten sitä on helppo käyttää suositeltavassa määrin. Tuote ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita eikä nanohiukkasia. Suojakerroin 50 torjuu noin 98 % UV-säteistä.
Ravista pulloa ja pidä se ylösalaisin, jotta siitä ei tihku ylimääräistä kaasua. Paina varovasti esiin haluttu määrä moussea. Ota mieluummin vähemmän kerrallaan ja useita kertoja. Hiero moussea käsien välissä nestemäisemmäksi voiteeksi ja hiero järjestelmällisesti koko vartaloon. Aikuisen käteen riittää noin golfpallon kokoinen nokare. Voiteen tulee kuivua 5–10 minuuttia, minkä jälkeen se ei tunnu lainkaan tahmealta. Jos se kuivuu nopeammin, olet saattanut ottaa vähän liian vähän (tai sinulla on kuiva iho) ja jos voidetta tuli liikaa, ylimääräisen voi huuhtoa pois vedellä ilman että suoja häviää. 1 pullo 150 ml riittää noin kymmeneen kokovartalokäsittelyyn. Anna kuivua huolellisesti ennen kuin uit tai puet vaatteet päälle.
Koko:150 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331