Osta aurinkovoiteet lapsille KICKSin myymälästä tai verkkokaupasta! - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Toivotamme tervetulleeksi ProSkin by Skincity:n! Tutustu uuteen ammattilaislaatuisen ihonhoidon valikoimaamme täällä.

Aurinkovoiteet Lapsille

4 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

Lasten aurinkovoiteet erityisen herkälle iholle

Lapset tulisi suojata erityisen huolellisesti auringolta, sillä heidän ihonsa on ohuempi kuin aikuisten eikä sillä ole vielä samanlaisia suojamekanismeja kuin aikuisten iholla. Siksi on elintärkeää valita lapselle korkealla suojakertoimella varustettu aurinkosuoja, mieluiten SPF 50, ja suojata iho levittämällä aurinkovoidetta säännöllisesti useaan kertaan päivän aikana. Lasten iho tulee suojata aurinkovoiteella säännöllisesti vähintään kahden tunnin välein, jotta iho saa täyden suojan UV-säteiltä. Jos lapset viettävät aikaa vedessä ja kastuvat, hikoilevat tai leikkivät hiekassa tai jos ihoa kuivataan, tarvitaan aina uusi kerros aurinkovoidetta. Vinkki! Alle vuoden ikäisten lasten ei pitäisi olla auringossa lainkaan. KICKS tarjoaa monipuolisen valikoiman lasten aurinkosuojatuotteita, jotka ehkäisevät haitallista UV-säteilyä. Ne sisältävät mietoja ainesosia, jotka eivät ärsytä lapsen herkkää ihoa. Halusitpa sitten aurinkosuojan voiteena, vaahtona, suihkeena tai lotionina, löydät runsaasti erilaisia lasten aurinkosuojatuotteita lähimmästä KICKS-myymälästäsi ja verkkokaupastamme. Ja mikä parasta, monet KICKSin tarjoamista lasten aurinkosuojatuotteista on testattu dermatologisesti ja ne sopivat aurinkoihottumasta tai allergiasta kärsiville. Tule ostamaan lasten aurinkosuojatuotteet lähimmästä KICKS-myymälästäsi tai verkkokaupastamme!

● Valitse aurinkosuoja, joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä.
● Mitä korkeampi aurinkosuojakerroin (SPF), sitä parempi suoja.
● SPF 50 suojaa auringonsäteiltä tehokkaammin kuin SPF 30.
● Levitä iholle aurinkovoidetta vähintään kahden tunnin välein.
● Alle vuoden ikäiset lapset tulee aina pitää varjossa.

Millainen aurinkosuoja on paras lapsille?

Koska lasten iho on herkempi kuin aikuisten, lasten aurinkovoiteen tulisi olla sekä erityisen hellävarainen iholle että suojata ihoa tehokkaasti auringolta. Varmista siis, että valitset aurinkosuojan, joka suojaa tehokkaasti sekä UVA- että UVB-säteiltä (mieluiten SPF 50) ja joka on kehitetty nimenomaan lasten iholle, sillä silloin tuote ei yleensä sisällä ihoa ärsyttäviä ainesosia. Hajusteeton, väriaineeton ja säilöntäaineeton aurinkosuoja on yleensä allergiaystävällinen ja sopii siten lasten sekä myös aikuisten herkälle iholle. Lue pakkausseloste huolellisesti tai kysy neuvoa koulutetulta henkilökunnaltamme lähimmässä KICKS-myymälässä tai verkossa. Lapsille kannattaa käyttää aurinkovoidetta, joka on vedenkestävä tai erittäin vedenkestävä, mikä on aina selvästi merkitty tuotteeseen. Uiminen, hikiset leikit ja muu fyysinen aktiivisuus heikentävät nopeasti aurinkovoiteen UV-suojaa, minkä vuoksi iho on suojattava säännöllisesti päivän aikana useaan kertaan, jotta se säilyttää saman suojaustason UV-valoa vastaan. Tämä koskee sekä tavallisia aurinkovoiteita että vedenkestäviä ja erittäin vedenkestäviä aurinkosuojatuotteita. Aurinkovoidetta suositellaan yleensä levitettäväksi aina kahden tunnin välein ja huomattavasti tätäkin useammin, jos iho kastuu uidessa tai jos päivään sisältyy muuta fyysistä toimintaa. Korkea aurinkosuojakerroin ja suojaavat vaatteet ovat yhdessä tehokas tapa suojata lastasi auringolta. Varmista myös, että lapsi ei oleskele auringossa, kun se paistaa kirkkaimmin, eli klo 11–15.

● Lapsellesi paras aurinkosuoja on tuote, joka antaa korkean suojan UV-säteiltä ja on kehitetty erityisesti herkälle iholle.
● Jos mahdollista, valitse aurinkosuoja, joka ei sisällä hajusteita, väriaineita ja säilöntäaineita.
● Vedenkestävä tai erittäin vedenkestävä aurinkosuoja on suositeltava, varsinkin jos lapsesi ui tai leikkii siten, että hän hikoaa.
● Riippumatta siitä, onko aurinkosuojatuote vedenkestävä vai ei, sitä on levitettävä uudelleen vähintään kahden tunnin välein tai heti, kun iho on kastunut tai hikinen tai sitä kuivataan pyyhkeellä.
● Lapsen tulee pysytellä mahdollisimman paljon varjossa, erityisesti silloin, kun aurinko paistaa kirkkaimmin, ja korkean suojakertoimen sisältävän aurinkosuojan lisäksi lapsi tulee mielellään pukea peittäviin vaatteisiin.

Mitä eroa on lasten aurinkosuojalla ja aikuisten aurinkosuojalla?

Itse asiassa ne ovat melko samankaltaisia sen suhteen, miltä ne näyttävät ja tuntuvat. Ero on sen sijaan niiden koostumuksissa, joissa käytetään eri ainesosia. Aikuisten aurinkosuojatuotteet voivat sisältää hajusteita ja voimakkaita ainesosia, jotka auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja pigmenttimuutoksia, sekä muita ainesosia, jotka voivat ärsyttää lasten erityisen herkkää ihoa. Lapsille kehitetyt aurinkosuojatuotteet eivät yleensä sisällä hajusteita tai voimakkaita ainesosia, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä.

● Lasten aurinkosuojat on kehitetty erityisesti herkälle iholle, eivätkä ne yleensä sisällä hajusteita tai voimakkaita ainesosia, jotka ärsyttävät ihoa.
● Aikuisten aurinkosuojat voi olla kehitetty eri ihotyypeille ja myös sisältää voimakkaita ainesosia ja hajusteita, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa.

Voiko aikuisten aurinkosuojatuotetta käyttää myös lapsille?

Se riippuu siitä, millaista aurinkosuojaa aiot käyttää. Jos muuta suojatuotetta ei ole saatavilla, aikuisille tarkoitettua aurinkosuojaa voi tarvittaessa käyttää, kunhan se on nimenomaisesti kehitetty herkälle iholle, siinä ei ole voimakkaita ainesosia ja se sisältää korkean suojakertoimen. Jos et ole varma, sisältääkö aikuisille tarkoitettu aurinkosuoja liian voimakkaita ainesosia, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä lasten herkälle iholle, voi olla parasta olla käyttämättä aurinkosuojaa ja pukea lapsesi mieluummin ohuisiin mutta täysin peittäviin vaatteisiin ja pysytellä varjossa. Parasta on tietysti hankkia aurinkosuojatuote, joka on kehitetty nimenomaan lapsille!

● Aikuisten aurinkosuojatuotetta voidaan käyttää lapsille ainoastaan hätätilanteissa ja silloinkin vain, jos se on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja sisältää korkean SPF-suojakertoimen.
● Parempi vaihtoehto voi olla pukea lapsi ohuisiin mutta täysin peittäviin vaatteisiin, esimerkiksi puuvillaisiin tai pellavaisiin vaatteisiin, ja pitää lapsi suurimman osan ajasta varjossa.
● Varmista, että sinulla on aina lapsille kehitettyä aurinkosuojaa kotona tai rantakassissasi.

Aurinkosuoja alle vuoden ikäisille lapsille

Alle vuoden ikäisten lasten ei pidä oleskella auringossa lainkaan. Parhaiten suojaat siis lapsesi pitämällä hänet varjossa ja pukemalla hänet suojavaatteisiin, mieluiten ohueen puuvillaan tai hengittävään pellavaan ja aurinkohattuun. Saatavilla on yli puolivuotiaille lapsille kehitettyjä aurinkosuojatuotteita – mutta muista kuitenkin, että kaikkein pienimpien lasten on parasta pysytellä kokonaan poissa auringosta. Auringolle altistuvat pienemmät kehon osat, kuten kädet ja nilkat, voidaan suojata vähintään SPF 30 -suojakertoimella varustetulla aurinkosuojalla.

KICKSiltä löydät laajan valikoiman lasten aurinkosuojatuotteita

KICKSiltä löydät laajan valikoiman aurinkosuojatuotteita niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin. Osta lasten aurinkosuojatuotteet sekä aurinkosuojatuotteet kasvoille ja aurinkosuojatuotteet vartalolle ja valitse oma suosikkisi erilaisista suihkeista, voiteista, öljyistä, vaahdoista tai lotioneista. Muista myös hankkia aurinkosuoja huulillesi, jotta vältät niiden palamisen auringossa. Jos olet polttanut itsesi auringossa, tarjoamme myös runsaasti ihoa korjaavia ja viilentäviä after sun -tuotteita. Tervetuloa lähimpään KICKS-myymälääsi tai tekemään ostoksia verkossa!

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti