Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

CLUB DEAL! -20% hiustuotteista. 

Lasten aurinkovoiteet – erityisen herkälle iholle

Lasten tulee olla erityisen varovaisia auringossa. Heidän ihonsa on ohuempi kuin aikuisten, eikä siinä ole samoja suojamekanismeja. Siksi lasten aurinkosuojatuotteet on valittava heidän tarpeidensa mukaan. KICKSin lasten aurinkosuojatuotteiden valikoimassa on mietoja ainesosia, jotka eivät ärsytä lapsen herkkää ihoa sekä ehkäisevät haitallista UV-säteilyä. Täältä löydät koostumukseltaan erilaisia aurinkosuojatuotteita, kuten voiteita, vaahtoja ja suihkeita. Monet KICKSin tarjoamista lasten aurinkosuojatuotteista ovat käyneet läpi dermatologiset testit ja sopivat aurinkoihottumasta tai allergiasta kärsiville. Osta lasten aurinkovoide läheisestä KICKS-myymälästä tai verkkokaupasta KICKS.fi.

Mikä aurinkovoide on paras lapsille?

Koska lapsen iho on paljon aikuisten ihoa herkempi, aurinkosuojan tulee olla erityisen hellävarainen ja varmistettava luotettava suoja. Valitse sen vuoksi aurinkosuoja, jossa on korkea suojakerroin ja joka ei ärsytä herkkää ihoa. Hajusteeton, väriaineeton ja säilöntäaineeton aurinkosuoja on yleensä allergiaystävällinen ja sopii siten herkälle iholle. Uiminen ja muut fyysiset aktiviteetit heikentävät nopeammin aurinkosuojan UV-säteilyltä ehkäisevää vaikutusta. Sen vuoksi kannattaa valita vedenkestävä aurinkosuoja, joka kestää pitkään. Kun valitset lapsellesi aurinkosuojan, sen aurinkosuojakertoimen on oltava korkea – vähintään SPF 30, mutta mielellään korkeampi. Muista myös varmistaa, että aurinkosuoja suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Korkea aurinkosuojakerroin ja vaatteet ovat yhdessä tehokas tapa suojata lastasi auringolta. Varmista myös, että lapsi ei oleskele auringossa säteilyn ollessa voimakkaimmillaan kello 11–15, ja että levität aurinkovoidetta lapsen iholle useita kertoja päivän aikana.

Aurinkovoide alle vuoden ikäisille lapsille

Alle vuoden ikäisten lasten ei pidä oleskella auringossa lainkaan. Siksi lapsen on parasta antaa olla varjossa ja pukea hänet suojaaviin vaatteisiin. Saatavilla on yli puolivuotiaille lapsille suunniteltuja aurinkosuojia – mutta muista, että kaikkein pienimmät voivat parhaiten, jos he eivät oleskele auringossa. Auringolle altistuvat pienet kehon osat, kuten kädet ja nilkat, voidaan suojata vähintään SPF 30 -suojakertoimella varustetulla aurinkosuojalla.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331