Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Lasten aurinkorasva auttaa suojaamaan lapsen ihoa auringon haitalliselta säteilyltä. Paras yhdistelmä auringosta suojautumiseksi on peittävät vaatteet, aurinkohattu ja korkean suojakertoimen sisältävä, lapselle sopiva aurinkorasva.

Muista lisätä aurinkorasvaa iholle useita kertoja päivän kuluessa. Lasten iho on auringolle paljon alttiimpi, joten korkealla suojakertoimella varustettu aurinkorasva / aurinko on välttämätön.

Lapselle kannattaa käyttää vähintään SPF 30 suojakerrointa. On hyvä myös muistaa, että aurinkovoidetta suositellaan käytettäväksi niin keväällä ja kesällä mutta myös talvella. Älä unohda huulille sopivaa aurinkovoidetta.

KICKSin valikoimasta löydät useita lapsille ja vauvoille sopivia aurinkorasvoja, joissa on korkea suojakerroin ja jotka ovat vedenkestäviä, hajusteettomia ja väriaineettomia.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331