Osta vartalon aurinkovoiteet KICKSin verkkokaupasta tai myymälästä! - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Muista kirjautua sisään nähdäksesi henkilökohtaiset tarjouksesi!

Vartalo

88 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö
loppu varastosta - Katso myymälöiden saldo
(1)
Hawaiian Tropic Silk Hydration Lotion SPF50 180 ml

18 €

KICKSiltä löydät laajan valikoiman aurinkovoiteita vartalolle

Suojaatko vartalosi auringon kauniilta mutta samalla myös haitallisilta säteiltä? Aurinkosuojatuotteen säännöllinen käyttö on välttämätöntä, jos haluat terveen rusketuksen ja samalla suojata ihoasi auringon aiheuttamilta, ihoa herkistäviltä vaurioilta ja ihosairauksilta sekä ehkäistä ikääntymisen merkkejä, kuten pigmenttimuutoksia ja hienoja juonteita. KICKSiltä löydät laajan valikoiman aurinkovoiteita vartalolle vaahtona, suihkeena ja voiteena maailman tunnetuimmilta ja rakastetuimmilta tuotemerkeiltä, kuten Evy, Clarins, Dermalogica, Biotherm ja Shiseido. Tarjoamme myös runsaasti erilaisia aurinkovoiteita kasvoille ja huulille sekä lasten aurinkovoiteita. Jos ihosi tuntuu kiristävältä oltuasi auringossa, löydät valikoimistamme myös viilentäviä ja kosteuttavia after sun -tuotteita. Tervetuloa shoppailemaan aurinkovoiteita vartalolle lähimmästä KICKSin myymälästä tai verkkokaupasta!

Mitä on vartalolle tarkoitettu aurinkovoide?

Vartalon aurinkovoiteet muodostavat iholle ohuen kerroksen ja suojaavat sitä auringon UV-säteiltä. UVA-säteet aiheuttavat vaurioita syvemmissä ihokerroksissa ja ikääntymisen merkkejä ihossa, kun taas UVB-säteet antavat iholle ruskean värin ja aiheuttavat pinnallisempia ihovaurioita. Aurinkovoiteet sisältävät yleensä kahdentyyppisiä suodattimia, fysikaalisia ja kemiallisia, joista molemmat auttavat suojaamaan ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta, erilaisilta ihosairauksilta ja pigmenttimuutoksilta sekä ehkäisemään hienojen juonteiden muodostumista. Jotta aurinkosuoja luokitellaan hyväksytyksi, siinä on oltava suodattimia, jotka suojaavat sekä UVA- että UVB-säteiltä. Oman aurinkovoiteesi UVB-suojan taso on merkitty selkeästi pakkaukseen ja ilmoitetaan aurinkovoiteen suojakertoimella (SPF). Aurinkovoiteesi suojakerroin voi esimerkiksi olla SPF 15, SPF 25 tai SPF 50. EU:n säännösten mukaan UVA-suojauksen on oltava vähintään kolmasosa UVB-suojauksesta. Hyväksytyn UVA-suojauksen sisältävät aurinkovoiteet on merkitty pakkaukseen ympyröidyllä UVA-tunnuksella. Mitä korkeampi aurinkovoiteesi suojakerroin on, sitä korkeampi on sen suojauksen taso sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan.

Miksi tarvitsen aurinkosuojaa vartalolle?

Ihon suojaaminen auringon säteiltä on tärkeää, sillä jos altistut auringolle ilman suojaa, ihosi voi palaa, voit saada ihosairauksia tai ihollesi voi ilmaantua ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja pigmenttimuutoksia. Monet eivät ehkä tule ajatelleeksi, että vartalon iho ei altistu auringonvalolle samalla tasolla päivittäin kuin kasvojen iho. Tämä tarkoittaa sitä, että vartalon iho on vähemmän tottunut UV-valoon ja palaa siksi helpommin – erityisesti juuri alkukeväästä ja alkukesällä, kun ihmiset alkavat pukeutua kevyemmin. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää levittää huolellisesti aurinkovoidetta vartalolle aina, kun otat aurinkoa, uit tai nautit kevään ensimmäisistä lämmittävistä auringonsäteistä. Muista, että aurinko polttaa myös pilvisinä päivinä! Se, kuinka hyvin aurinkovoiteesi suojaa ihoasi, riippuu monista tekijöistä, etenkin auringon säteiden voimakkuudesta, joka mitataan ja ilmoitetaan UV-indeksillä. UV-indeksin suuruus taas riippuu muun muassa vuodenajasta, vuorokaudenajasta, maantieteellisestä sijainnista ja otsonikerroksen paksuudesta. Mitä lähempänä päiväntasaajaa ollaan, sitä korkeampi UV-indeksi on ja sitä korkeampi aurinkosuojakerroin tarvitaan. Jos et ole varma, millaista suojaa sinun tulisi käyttää, on aina hyvä valita korkea tai erittäin korkea suojakerroin ja siirtyä ajan mittaan käyttämään tarvittaessa alhaisempaa suojakerrointa.

Kuinka käytän aurinkovoidetta vartalolle?

Aurinkosuojia on saatavana useissa eri koostumuksissa, kuten voiteena, suihkeena ja vaahtona. Kaikki ne kuitenkin suojaavat parhaiten, jos ne levitetään iholle hieman ennen auringossa oleskelua, mieluiten vähintään kaksikymmentä minuuttia ennen ulos menoa. Näin aurinkovoiteella on aikaa imeytyä iholle suojaamaan sitä haitallisilta säteiltä. Useimmat meistä käyttävät aivan liian vähän aurinkosuojaa iholla. Yleensä iholle kannattaa levittää noin kaksi ruokalusikallista voidetta, jota levitetään koko keholle kahden tunnin välein. Jos hikoilet tai kuivaat ihoasi välillä, se tarvitsee lisäannoksen aurinkovoidetta. Aurinkosuojasuihketta käytettäessä voi olla hieman hankalaa seurata, kuinka paljon ja mihin kohtiin suojaa on levitetty. Jos haluat pelata varman päälle, suihkuta suojaa mieluummin kaksinkertainen määrä, jotta varmistat, että sen määrä on riittävä. Vinkki: Muista ostaa uusi aurinkosuoja joka vuosi, sillä pitkään avattuina olleet aurinkovoiteet suojaavat ajan mittaan huonommin UV-valolta. Jos sinulla on vanhoja aurinkovoiteita, jotka eivät ole täysin tyhjiä, voit kierrättää ne kierrätysasemalla tai valikoiduissa KICKS-myymälöissä. Lue lisää Muistilista kylpyhuoneeseen -osiosta.


Mikä vartalon aurinkovoide sopii minulle?

Sillä ei ole väliä, valitsetko aurinkosuojan suihkeena, vaahtona vai voiteena, koska ne kaikki suojaavat yhtä hyvin UV-valolta. On huomattavasti tärkeämpää, että levität aurinkosuojaa ihollesi säännöllisesti ja käytät sitä aina tarvittaessa. Se, kuinka kauan voit oleskella auringossa, riippuu muun muassa ihotyypistäsi. Aurinkosuojista ja auringonvalosta puhuttaessa ihotyypit jaetaan yleensä viiteen luokkaan, joista ihotyyppi I palaa aina auringossa eikä koskaan rusketu, kun taas ihotyyppi V palaa hyvin harvoin ja ruskettuu erittäin helposti auringossa. Lisäksi Ruotsin lääkelaitos Läkemedelsverket on jakanut suojakertoimet (SPF) neljään eri ryhmään, joista SPF 6–10 antaa matalan suojan, SPF 15–25 keskitason suojan, SPF 25–50 korkean suojan ja SPF 50+ erittäin korkean suojan. Jotta voisit olla turvallisin mielin ja suojata ihosi auringon aiheuttamilta vaurioilta, kannattaa aloittaa aurinkosuojalla, jossa on korkea tai erittäin korkea suojakerroin. Ajan mittaan on mahdollista siirtyä käyttämään tarvittaessa tuotteita, joiden suojakerroin on alhaisempi. Ihotyypistä riippumatta on hyvä muistaa, että mitä korkeampi aurinkosuojakerroin on, sitä suuremman suojan auringolta se antaa. Jos et ole varma, millainen aurinkosuoja sopii sinulle, autamme sinua mielellämme myymälässä tai verkossa ennen ostopäätöksen tekemistä.

Osta aurinkovoiteet vartalolle KICKSin verkkokaupasta tai myymälästä

Jos haluat suojata vartalosi auringon vaurioilta ja ihosairauksilta, ehkäistä ikääntymisen merkkejä ja saada ihollesi terveellisemmän ja turvallisemman rusketuksen, on ehdottoman tärkeää – suorastaan elintärkeää – että hankit vartalolle kehitetyn aurinkosuojatuotteen. KICKSiltä voit ostaa vartalon aurinkovoiteet voiteena, sumutteena, suihkeena ja vaahtona tunnetuilta ja myydyimmiltä tuotemerkeiltä, kuten Nivea, Sensai, Emma S, Garnier ja Hawaiian Tropic. Tervetuloa shoppailemaan aurinkovoiteita vartalolle lähimmästä KICKS-myymälästäsi tai verkosta!

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti