Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Vartalo

80 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Kesällä on tärkeää suojata iho, jos auringossa oleskellaan pitkään. Helposti sattuu, että pitkän talven jälkeen auringon ensimmäisistä lämpimistä säteistä innostuu hieman liikaa ja polttaa ihonsa. Vartalo ei altistu auringolle päivittäin samalla tavalla kuin kasvot, joten aurinkovoidetta ei kannata säästellä, kun otat aurinkoa, uit tai vietät aikaa ulkona ilman pitkähihaisia vaatteita.

Ihotyyppi on myös tärkeä tekijä, sillä ihmisten sietokyky auringon säteilylle vaihtelee. Olemme koonneet tänne aurinkotuotteita koko vartalolle. Jos olet epävarma ihotyypistäsi, voit aina kysyä neuvoa ennen aurinkovoiteen ostamista. Aurinkosuojatuotteissa käytetään niin kutsuttua SPF-lukua, joka kertoo, kuinka tehokkaasti tuote suojaa auringon UVB-säteilyltä.

Aurinkovoidetta tulee vaihtaa vuosittain. Pitkään avattuna ollut aurinkovoide ei suojaa enää yhtä hyvin kuin vasta avattu. Aurinkovoiteen lisäksi aina kannattaa käyttää päähinettä ja mikäli olet pitkään kovan auringonpaahteen alla, käytä voimakasta aurinkovoidetta. 

KICKS tarjoaa aurinkotuotteita suosituilta tuotemerkeiltä, mukaan lukien Nivea, Clarins, Hawaiian Tropic, St Tropez ja L’Oreal Paris. Voit ostaa tuotteita verkkokaupasta tai lähimmästä Kicks-myymälästä.