Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt saat ilmaisen toimituksen!

Auringossa vietetyn päivän jälkeen iho kaipaa viilennystä. After Sun -tuote viilentää ihoa ja saattaa myös lievittää auringonpolttamia. After Sun -tuotetta voi suositella kaikille auringossa aikaa viettäneille.

Vaatteet voi ärsyttää auringonpolttamaa ihoa ja After Sun -tuote tuote viilentää ja tuo tarvittua kosteutta ja hoitoa iholle.

KICKS-valikoimassa on runsaasti erilaisia After Sun -tuotteita, jotka sisältävät aloe veraa, kamomillauutetta, avokadoöljyä tai ginkgo biloba -uutetta. Voiteet viilentävät auringon polttamaa ihoa ja lievittävät punoitusta, jota aurinko saattaa aiheuttaa.

KICKS-valikoimasta löydät useita After Sun -tuotteita monilta suosikkibrändeiltä kuten: Biotherm, Clinique, Hawaian Tropic 

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331