Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Briogeo -25%! Voimassa 18.-21.8.

Intiimituotteet – hellävaraisia tuotteita intiimialueelle

Intiimialue on yksi kehon herkimmistä alueista, jonka hoitoon ja puhdistukseen tarvitaan hellävaraisia erityistuotteita. KICKSiltä löydät laajan valikoiman intiimituotteita, kuten erilaisia puhdistustuotteita, intiimivoiteita, intiimideodorantteja ja initiimipyyhkeitä. Puhdistustuotetta voi käyttää intiimipesuun. Intiimialueen voide kosteuttaa ihoa esimerkiksi karvanpoiston jälkeen. Intiimideodorantilla on tavallisen deodorantin tavoin antiperspiroiva vaikutus, mutta se on tarkoitettu intiimialueille. Intiimipyyhkeet ovat kätevä valinta puhdistukseen liikkeellä ollessasi. Valikoimasta löydät lisäksi tuotteita, jotka on kehitetty helpottamaan ihokarvojen poistoa kehon intiimialueilta. Täältä löydät sekä vahat, partahöylät että tuotteet, jotka hoitavat ihoa karvanpoiston jälkeen. Kaikki valikoimamme intiimituotteet ovat peräisin tuotemerkeiltä, joiden kehittämät miedot tuotteet eivät häiritse intiimialueen luonnollista PH-arvoa. Monilla tuotteilla on lisäksi kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Osta intiimituotteita valikoiduilta tuotemerkeiltämme verkkokaupastamme tai KICKS-myymälästä läheltäsi.

Intiimipyyhkeet ovat täydellinen valinta liikkeellä olevalle

Intiimipyyhkeet ovat täydellinen ratkaisu, jos olet liikkeellä ja haluat puhdistaa intiimialueen helposti päivän aikana tai illalla. Intiimipyyhkeet on helppo pakata käsilaukkuun ja käyttää tarvittaessa. Intiimipyyhkeet sopivat myös täydellisesti mukaan matkalle, sillä niitä ei luokitella nesteeksi ja ne voi siten pakata käsimatkatavaroihin. Valikoimassa on myös intiimipyyhkeitä, jotka puhdistamisen lisäksi kosteuttavat intiimialueen ihoa kosteuttavien ainesosien, kuten öljyn, ansiosta. Intiimipyyhkeet sopivat päivittäiseen käyttöön – ja silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Intiimialueen hoito karvanpoiston jälkeen

Ihokarvanpoisto voi rasittaa ihoa, ja erityistä varovaisuutta on noudatettava poistaessasi karvoja intiimialueelta. Intiimialueen iho on erityisen herkkä, minkä vuoksi on tärkeää käyttää mietoja tuotteita. Ihokarvojen ajon jälkeen iho voi tuntua ärtyneeltä. Punaisia näppylöitä, nk. höyläysfinnejä, voi syntyä esimerkiksi väärän tekniikan käyttämisestä ihokarvojen ajon aikana. Rauhoittavat, kosteuttavat ja kuorivat tuotteet voivat auttaa ihoa saamaan takaisin tasapainonsa. Jos ihosi kärsii punaisista näppylöistä, voit käyttää tehokkaasti kosteuttavaa ja punoittavaa ihoa rauhoittavaa tuotetta. Meiltä löydät intiimialueen iholle kehitettyjä intiimivoiteita ja after shave -tuotteita.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022