Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Aloita lähtöläskenta jouluun ihanilla adventtikalentereilla!

Ihana kylpy on täydellinen tapa rentoutua tiivistahtisen päivän jälkeen. Voit tehdä siitä erityisen ylellisen elämyksen käyttämällä tuoksuvaa ja pehmentävää kylpyöljyä, joka hellii sekä kehoa että mieltä. Hyvä kylpyöljy, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa, tekee kylvystä vieläkin nautinnollisemman. Se puhdistaa ihon ja jättää sen tuoksuvaksi, pehmeäksi ja kimmoisaksi.
Voit käyttää kylpyöljyä myös erityisen hellävaraisesti kosteuttavana vaihtoehtona suihkusaippualle tai voit hieroa sitä vartalon iholle kylvyn tai suihkun jälkeen. Riippumatta siitä miten öljyä käytät, saat aina miellyttävän elämyksen ja vastustamattoman pehmeän ja sileän ihon.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331