Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Aloita lähtöläskenta jouluun ihanilla adventtikalentereilla!

Käsisaippua

89 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Hyvä käsihygienia voi ehkäistä virusten ja bakteerien leviämistä. Siksi kädet kannattaa pestä säännöllisesti lämpimällä vedellä ja hyvällä käsisaippualla. Käsidesin käyttö pesun jälkeen voi olla hyvä ajatus, sillä se tekee selvän mahdollisesti jäljelle jääneistä bakteereista.
Koska käsiä pestään usein, on tärkeää valita käsisaippua joka ei kuivata ihoa. Hyvä tuoksu on myös etu, sillä se tekee käsienpesusta miellyttävää, jolloin kädet pesee ehkä huolellisemmin kuin tylsällä perussaippualla.
Olemme koonneet tähän suuren valikoiman pehmentäviä, hyväntuoksuisia ja monen hintaisia käsisaippuoita, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen. Osta saippuatuotteita verkkokaupasta tai lähimmästä Kicks-myymälästäsi.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331