Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tehokas käsien desinfiointi 

Tutustu KICKSin käsidesivalikoiman tuotteisiin, jotka puhdistavat kädet ja tappavat sekä viruksia että bakteereja. Olipa valintasi millainen tahansa käsidesi, KICKSiltä löydät juuri sinulle sopivan tuotteen. Hyvä käsien desinfiointiaine tappaa bakteerit tehokkaasti, mutta on hellävarainen käsien iholle. Päivän aikana koskettelemme erilaisia pintoja. Kätemme altistuvat enemmän lialle ja bakteereille kuin ehkä tiedämmekään. Vilustuneena on erityisen tärkeää huolehtia käsihygieniasta. Tehokasta käsidesiä on hyvä pitää useissa paikoissa kotona, kuten keittiön tiskialtaan luona, hoitopöydän vieressä ja eteisessä. Näin voit puhdistaa kätesi tarvittaessa nopeasti ja helposti. Pieni käsidesipakkaus sopii hyvin myös käsilaukkuun, treenikassiin tai autoon. Ennen kuin levität käsidesiä, pese kädet saippualla ja vedellä. Käytä runsaasti saippuaa. Pese käsiä noin puolen minuutin ajan ja vaahdota saippua kunnolla. KICKSiltä löydät eri ihotyypeille sopivia hajustettuja ja hajustamattomia käsisaippuoita. Levitä käsien desinfiointiainetta käsiin ja ranteisiin. Älä unohda sormien välisiä alueita, kynsiä ja peukalon ympärystä. Jos käytät koruja, nekin on hyvä desinfioida. Kun käsidesi on imeytynyt, levitä käsiin pehmentävää tai syväkosteuttavaa ja ravitsevaa käsivoidetta.

Kosteuttavat käsigeelit

Antibakteeristen käsidesien ja käsihuuhteiden valikoima on kasvanut voimakkaasti viime aikoina. Nykyään on saatavana useita koostumukseltaan ja ominaisuuksiltaan erilaisia tuotteita, kuten suihkeita, antibakteerisia käsivoiteita ja perinteisiä bakteereja tuhoavia geelejä pumppupakkauksissa. Moniin tuotteisiin on lisätty hoitavia aineita, jotka kosteuttavat ja auttavat ylläpitämään ja palauttamaan ihon luonnollista tasapainoa. Kun käsidesiä ja käsigeeliä käytetään usein, ne saavat usein kädet tuntumaan ärtyneiltä ja kuivilta. Ihon kuivumisen välttämiseksi on tärkeää käyttää käsiä kosteuttavia tuotteita. Esimerkiksi hoitava käsivoide kannattaa pitää käden ulottuvilla. Pehmentävä käsivoide ja muut hoitotuotteet auttavat kosteuttamaan käsiä, jotta ne eivät pääse kuivumaan ja ärtymään. Kuivuus voi myös aiheuttaa kynsinauhojen repeilyä, mikä saattaa aiheuttaa verenvuotoa ja kipua. KICKSiltä löydät sekä kynsinauhaöljyjä että rasvaisia voiteita, joita hierotaan ihoon kynsinauhojen pehmentämiseksi ja ravitsemiseksi.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331